Tikimasi, kad Honkongo vyriausybei panaikinus visus likusius atvykimo apribojimus, užsienio turistus padės vilioti nemokami lėktuvų bilietai. Pasak Sing Tao, akcijai bus suteikiama 500 000 nemokamų bilietų.

Jei situacija dėl COVID-19 labai nepablogės, Honkongo generalinis direktorius Johnas Lee gali paskelbti apie sugrįžimą į normalų gyvenimą jau šį mėnesį.

Ekspertai mano, kad turistų srautams atkurti prireiks maždaug šešių mėnesių.

Delfi primena, kad nuo pirmadienio, rugsėjo 26 dienos, į Honkongą atvykstantiems keliautojams nebereikia viešbutyje laikytis privalomo karantino.

Taip pat atsisakyta reikalavimo prieš skrendant į šį didmiestį turėti neigiamą COVID-19 testo atsakymą.
Siekdama patenkinti staiga išaugusią paklausą, „Cathay Pacific“ spalio mėnesį papildomai pridėjo daugiau nei 200 skrydžių į Honkongą ir iš jo.

Tačiau keliautojai vis tiek turės laikytis tam tikrų taisyklių. Antrą, ketvirtą ir šeštą dieną po atvykimo jie turės atlikti PGR testą. Tris dienas po atvykimo jiems taip pat bus draudžiama lankytis tokiose viešose vietose kaip prekybos centrai ir restoranai.

Barai Honkonge
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją