Anksčiau taip ir darydavau, tačiau ilgainiui ėmiau tingėti, mano kelionių užrašai vis trumpėdavo, kol galiausiai tapdavo kelių žodžių žinutėmis per dieną. Dažnai galvoju, štai turėsiu ilgą, keliolikos valandų grįžimo skrydį, tada prisėsiu ir apsirašysiu visą kelionę nuo iki. Tačiau beveik niekada to nedarau, nes lėktuve nuolat randu ką įdomesnio nuveikti.

Kalbant apie laiką lėktuve, mūsų skrydis iš Varšuvos į Seulą truko trylika valandų. Kodėl taip ilgai? Nes lėktuvai skrisdami iš Europos į Aziją dabar daro šiokį lankstą. Taip yra, nes rusai nepraleidžia europietiškų lėktuvų per savo oro erdvę, baltarusiai yra neadekvatūs, o Ukrainoje vyksta karas. Taigi maršrutai į Aziją dabar paprastai eina per Lenkiją, Rumuniją bei Turkiją. Pasižiūrėkite į žemėlapį, tikrai nemažas lankstas išeina.

Kaip jau galėjote suprasti, į Pietų Korėją mes keliavome Lenkijos oro linijomis iš Vilniaus, su persėdimu Varšuvoje. Tai nebuvo pirmas mūsų bandymas aplankyti tą šalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją