Kaip jau esu minėjęs, kelionės į Armėniją, vykusios prieš dvi savaites pradžia buvo labai linksma. Tik lėktuvui pakilus, daugybė keleivių, tarsi pagal komandą ėmėsi atsikimšinėti įvairaus alkoholio laikykles ir švęsti. Nežinau ar jie šventė kokias asmenines šventes, ar tiesiog džiaugėsi ištrūkę atostogų, bet lėktuve buvo labai linksma. Tą dieną buvo ir vienos iš mano bendrakeleivių gimtadienis, tad šventėme ir mes, nes o kaip gi kitaip? Tas skrydis man pasirodė kaip didžiulis bernvakaris, nes mačiau kelias įsilinksminusių vyrų grupeles. Susidarė įspūdis, jog Jerevano kryptis dalinai pakeitė anksčiau buvusius linksmybių skrydžius į Kijevą ar Lvovą. Pats ne kartą tokiose kelionėse dalyvavau, todėl gerai išmanau apie tai. Žiauriai gaila, kad tie geri laikai yra kuriam laikui atitolę.

Neabejoju, kad kai tik ukrainiečiai su mūsų pagalba išvys iš savo šalies orkų ordas, atstatys ją ir vėl gyvens gerai, tie laikai sugrįš. O kol jie negrįžo, ieškome kitų pigių ir linksmų savaitgalinių krypčių. Panašu, kad viena tokių tapo Armėnija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją