Labiausiai džiaugiasi vyresni, kalbų nemokantys bei neišsimokslinę provincijos gyventojai, tačiau visiškai nesidžiaugia jaunesnio amžiaus žmonės, ypač gyvenantys sostinėje Jerevane. Jų nevilioja russkij mir. Jie nori mėgautis vakarietiškomis gėrybėmis, keliauti, atostogauti, dirbti bei studijuoti Vakaruose.

Tame tekste taip pat skundžiausi, kad Lietuvoje prasidėjo šalta vasara ir bambėjau, jog namuose dar reikia jungtis šildytuvą. Tokios aplinkos neapsikentęs, išskridau praleisti ilgojo savaitgalio Armėnijoje, kurioje jau dabar yra karšta. Šis sprendimas atsipirko, nes po ilgo laiko aš aplankiau šalį, kurios buvau pasiilgęs, o grįžęs ir Lietuvoje radau vasarą. Kaip matote, viskas tik į gerą. Beliko tik suvaldyti infliaciją ir padėti ukrainiečiams išvyti orkų ordas iš savo šalies. Tuomet teliks sulaukti kada Ukraina bus priimta į NATO ir mūšiuose užgrūdinta jos kariuomenė stos saugoti rytinių aljanso sienų. Tada jau tikrai būsime tikri, kad mūsų siena yra patikimai saugoma ir nebereikės jaudintis, kad dabar Lietuvoje budintys vokiečių kariai, Putinui treptelėjus, pabėgs pas savo mutter. Štai tuomet prasidės pasakiškas gyvenimas.

Bet kol jis dar neprasidėjo, sugrįžkime į mano praeitos savaitės kelionę po Armėniją ir pažiūrėkime, kas yra gero toje nelabai laimingoje valstybėje. Aš, standartiškai, nepasakosiu apie lankytinus objektus, tokių dalykų yra pilnas internetas, o ištransliuosiu kaip šalis laikosi dabar ir kokios problemos kamuoja bei kokie džiaugsmai džiugina vietinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)