Šį kartą apžvelgsiu šalį, kuri prieš gerus penkiolika metų, buvo viena populiariausių lietuvaičių atostogų krypčių, lenkdama net tokius sunkiasvorius kaip Egiptas bei Turkija. Deja, dar prieš prasidedant pandemijai ji staiga tapo nebepatraukli, o ir švelnėjant su pandemija susijusiems ribojimams niekas ten per daug nesiveržia. Taip, kalbu apie Tunisą. Tunisas kažkur prapuolė ir lietuvaičiai masiškai persimetė į Turkiją bei Egiptą. Kodėl taip atsitiko? Ar buvo realios priežastys, ar šalis tiesiog nebepajėgė varžytis su panašaus klimato atostogų kryptimis? Ir kaip saulėti Tuniso kurortai atrodo be turistų? Nuvykau ir patikrinau, bet apie viską nuo pradžių.

Kiek panaršius internete paaiškėjo, jog dabar į Tunisą galima nukeliauti pakankamai nesunkiai. Paskiepytiesiems ir turintiems neigiamą PGR koronaviruso testą šalis yra atsivėrusi. Nepaskiepytieji gi, atvykę į Tunisą privalėtų dešimt dienų izoliuotis, kas neskamba patraukliai. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)