Ne per seniausiai buvau rašęs kaip po kelionės po Barbadosą apsinakvojau pas pažįstamą moterį gyvenusią šalia Niujorko. Ta nakvynė man baigėsi labai komiškai, nes turėjau bėgti nuo per anksti grįžusio jos vyro. Vienais triusikais bėgau iš buto kaip vagis, nors tai jo moteriai nebuvau padaręs nieko blogo. Na, žaidėme kortomis iš nusirenginėjimo, ji pralaimėjo, na kas čia tokio blogo? Pati gi žaidė, niekas nevertė. Ką aš galiu padaryti, kad jo žmona yra azartiška moteris. Ar už tai mane reikia išvaryti kaip šunį? Piktinausi tada pats sau vienas, bet nuryti šitą pažeminimą visgi teko. Ko tik nebūna gyvenime.

Susikoncentravęs ties ta patirta nuoskauda, nieko nepapasakojau apie patį Barbadosą. Tą padarysiu dabar ir priminsiu, kad Barbadosas yra sala Karibų jūroje, iš kurios yra kilusi dainininkė Rihanna. Barbadose ją visi dievina. Manau, ateis diena kai ji bus paskelbta šalies šventąja. Netikite? Tai kaip paaiškinsite faktą, kad Barbadosas neseniai išsižadėjo savo ilgametės valdovės Britanijos karalienės Elžbietos II-osios ir pasiskelbė respublika? Kas gali paneigti, kad nėra ruošiama dirva Rihannai ateityje tapti Barbadoso prezidente ir diktatore? Niekas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją