Štai ir tema, pagalvojau, juolab, kad Mianmare visai neseniai lankiausi. Be to, viena moteris, kurios vardo nepamenu, man aiškino kaip jai nepatiko Mianmaras, tai, anot jos, niekam nesvarbus ir tas perversmas. Tada ėmiau svarstyti, ar man Mianmaras patiko ir prisiminiau unikalius dalykus, kuriuos patyriau būtent šioje šalyje. Nusprendžiau aprašyti porą labiausiai įsiminusių.

Pats vertinimas patiko/nepatiko yra labai subjektyvus ir priklauso nuo daugybės momentinių dalykų, kurie nebūtinai bus susiję su lankoma šalimi. Tarkim, visos kelionės metu man skauda skrandį, arba aš ką tik po skyrybų ar kitos velniavos, t. y. esu suirzęs, negaliu kokybiškai mėgautis ir tai meta šešėlį ant kelionės tikslo. Pavyzdžiui, sykį viešėdamas Maroke stipriai apsinuodijau. Štai jums ir prašom, kad ir koks fainas būtų Marokas, jis man labiausiai asocijuojasi su bloga savijauta, o ne šalies grožiu. Taip pat daug kas priklauso nuo kelionės partnerių. Jei keliauji su faina kompanija ir ištisai turi gerą laiką, tai ir ta nelabai faina šalis bus atsimenama kaip superinė. Ir atvirkščiai – nuvyk į gražią šalį su nuobodžia kompanija, tai ir ta šalis neatrodys tokia graži.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)