Viešbutis „The Inn at Christmas Place“ yra įsikūręs šalia teminio parko „Dollywood“ Jungtinėse Valstijose. Įžengęs į šį viešbutį, iš karto patenki į kalėdinę aplinką, pradedant susitikimais su Kalėdų seneliu ir baigiant imbierinių sausainių gamyba.

145 numerių viešbutis, įrengtas Bavarijos stiliumi, Kalėdas švenčia net vidurvasarį, kai oro temperatūra gali pakilti iki 31 laipsnio karščio.

Iš pradžių svečiai patenka į didžiulę fojė, išpuoštą Kalėdų eglutėmis, girliandomis ir šviečiančiomis lemputėmis. Čia taip pat galima išvysti trijų aukštų laikrodį „Glockenspiel“, kas valandą grojantį kalėdines giesmes.

Vaikams yra skirta pašto dėžutė, į kurią jie gali sumesti Kalėdų seneliui adresuotus laiškus. Parašius laišką Kalėdų seneliui, atsakymas gaunamas elektroniniu paštu.

Kalėdų dvasia alsuoja ir daugumoje šio viešbučio kambarių. Juose galima išvysti rogių formos ornamentų, purių raudonos spalvos lovų užtiesalų ir beveik 2 m aukščio Kalėdų eglių.

Geriausias viešbučio numeris yra Kalėdų senelio apartamentai. Jų viduje puikuojasi milžiniškas židinys. Visuose apartamentuose yra daug kalėdinių dekoracijų, o jų gyventojų laukia dovana nuo paties Kalėdų senelio.

Tiesą sakant, Kalėdų senelį svečiai gali sutikti bet kurioje viešbučio vietoje. Jis dažnai židinyje kepina zefyrus, padeda registratūroje ar net užtraukia dainas vestibiulyje.

Kalėdų senelis taip pat pasirodo kartu su elfais, kurie vaišina pienu ir sausainiais.

Visus metus viešbutis siūlo daug smagių renginių, įskaitant „Kalėdų liepos mėnesį“ programą, į kurią įtrauktos tokios veiklos kaip imbierinio namelio dekoravimas ar pasakų skaitymas su Kalėdų seneliu.

Kitoje kelio pusėje visus metus veikia prekybos centras „The Incredible Christmas Place“, kuriame lankytojai gali įsigyti kalėdinių dovanų, papuošimų ir maisto.

Nakvynės kaina šiame viešbutyje prasideda nuo 139 dolerių už naktį.

Šis Kalėdų viešbutis įsikūręs šalia teminio parko „Dollywood“, kuriame įrengta daugiau kaip 40 įvairių atrakcionų, įskaitant amerikietiškus kalnelius „Lightning Rod“, kurie anksčiau buvo išrinkti pačiais baisiausiais pasivažinėjimo kalneliais pasaulyje.

„Dollywood“, priklausantis garsiajai Dolly Parton, buvo įkurtas 1986 metais ir kasmet sulaukia per 3 mln. lankytojų.

Indianos valstijoje jūs taip pat galite aplankyti Kalėdų senelio kaimelį, kuriame Kalėdos vyksta kiekvieną dieną, ir net garsų teminį parką „Holiday World & Splashin Safari“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)