„Kadangi tarptautinės kelionės dėl koronaviruso pandemijos vis dar yra ribotos, virtualios ekskursijos ir transliacijos yra dar vienas puikus būdas patirti Japoniją savo kambaryje. JNTO kartu su Šizuokos ir Okinavos prefektūromis siūlo keliones „Fun from Home“ kelionių agentūros „Facebook“ puslapyje“, - rašo „Time Out “.

Kaip pažymi laikraštis, visos ekskursijos vyksta anglų kalba, transliacijos numatomos kartą per mėnesį iki 2021 metų kovo.

Pirmasis leidinys buvo įkeltas spalį. Jame daugiausia dėmesio skiriama Šizuokos miesto lankytinoms vietoms Honšuhu saloje, įskaitant žaliosios arbatos plantaciją su nuostabiu Fudžio kalno vaizdu. Kitas epizodas buvo išleistas lapkričio 8 d. - turistai gali žiūrėti liaudies dainas ir istoriją apie saulėtas Okinavos salas.

Virtualiose ekskursijose galite dalyvauti ČIA.

Japonija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)