Artėjant žiemos sezonui keliautojai ima ieškoti šalies, kur galėtų praleisti žiemos atostogas, dažnai apsisprendimą lemia noras lepintis maloniu klimatu, maudytis šiltoje jūroje ir žinoma nebrangiai pramogauti ir aplankyti lankytinus objektus. Dažnas lietuvaičių pasirinkimas tampa Egiptas, o kad kiekvienais metais ši šalis nepabostu „Itaka“ siūlo rinktis dar neatrastą kurortą – Tabą, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

Skrydžiai į Tabą prasidėjo tik praeitų metų sezoną, tad ši kryptis išlieka tarp naujų, dar turistų nepaliestu kurortu. Šis kurortas tarsi mažas kontrastų kupinas pasaulis, kuriame gausu laukinės gamtos, kuri verčia prarasti žadą. Įtraukianti vietinių gyventojų dykumų klajoklių beduinų kultūra nepaliks nei vieno nesusidomėjusio jų gyvenimu. Ir, žinoma, prabangūs viešbučiai, kurie leis mėgautis visais Tabos siūlomais malonumais.

Taba, Egiptas

Nors Tabos kurortas garsėja savo ramuma ir dar nepaliesta gamta šiame kurorte atras kiekvienas sau tinkančią pramogą. Visiems adrenalino fanatikams nebijantiems greičio siūloma rinktis nepamirštamą safari per dykumą džipu ar keturračiais. Povandeninių pramogų gerbėjams ši šalis itin dėkinga, nes čia galima rasti ypač gyvą povandeninį pasaulį. Nepakartojami nardymo potyriai ar plaukimas laivu stikliniu dugnu nepaliks nė vieno abejingo. Ir, žinoma, šalies atributika tai – kupranugariai, jų gausa ir egzotika žavi kiekvieną turistą. Norintys gali prieiti paglostyti ar pajodinėti ant šių įstabių gyvūnų.

Taba, Egiptas

Keliautojus Tabos kurortas vilioja ne tik pramogų gausa, bet ir savo unikaliomis siūlomomis gėrybėmis. Miesteliuose galima rasti nebrangių akį traukiančių suvenyrų, kokybiško audinio drabužių, istoriją alsuojančių piešinių ant papiruso. Nuodėmė būtų neparsivežti aliejinių kvepalų – būtent jais ir garsėja ši šalis. Aliejinių kvepalų parduotuvėje pagal jūsų mėgstamų kvapų gamą, asmeniškai jums bus sukurti kvapų mišiniai kurių niekur kitur nerasite.

„Itaka“ Lietuva atstovė Daiva Strumskienė rekomenduoja aplankyti Tabos kurortą tiems kurie ieško naujų įspūdžių, nebijo susidurti su laukine gamta ir nori nepamirštamų atostogų už nedidelę kainą. Taba tai kontrastų kupina šalis nepaliekanti abejonių.

Taba, Egiptas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)