Kasmet lietuviai atostogas planuoja vis anksčiau, todėl kelionių organizatorius „Kidy Tour“ skelbia išankstinių 2019 m. vasaros kelionių į Turkiją pardavimų pradžią, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

„Šią vasarą pagrindiniai atostogautojų iš visų Baltijos šalių srautai krypo į Turkiją. Tai neabejotinai pagrindinė kelionių kryptis – šią šalį rinkosi 42 proc. visų keliavusių lietuvių, 28 proc. estų ir 26 proc. latvių. Pradėdami išankstinius pardavimus, kartu pradedame ir savo ketvirtąjį sezoną“, – sako Kristina Prieskienytė, kelionių organizatoriaus „Kidy Tour“ pardavimų vadovė.

Pasak K. Prieskienytės, poilsiautojus į Turkiją traukia puikūs orai, kokybės ir kainos santykis, didelis viešbučių pasirinkimas, kurių dauguma pritaikyti šeimoms su vaikais, gausus paslaugų bei pramogų spektras.

„Kidy Tour“ Baltijos šalių rinkose jau įsitvirtino kaip šeimos kelionių organizatorius. Tik pradėjus veiklą 2016 m. su „Kidy Tour“ keliavo 7 000 žmonių, 2017 m. šis skaičius išaugo iki 30 000, 2018 m. turėtų pasiekti 42 000, o 2019 m. planuojami rekordiniai metai – 50 000.

2019 m. vasarai kelionių organizatorius planuoja pasiūlyti galimybę rinktis iš 200 viešbučių Turkijoje. Šiuo metu rezervuojant kelionę ir apgyvendinimą 4 žvaigždučių viešbutyje su paketu „viskas įskaičiuota“ atostogų kainos prasideda nuo 299 eurų asmeniui, 5 žvaigždučių – nuo 349 eurų. Kaip ir ankstesniais metais, kelionės rezervavimui prašoma sumokėti 50 eurų pradinę įmoką asmeniui, likusią sumą keliautojai gali apmokėti iki kelionės likus 21 dienai.

Dažniausiai vasaros atostogų šeimos į šiltus kraštus vyksta septynioms naktims, tačiau atostogautojai mielai apsistoja ir devynioms ar dešimčiai naktų. Iš anksto planuojantieji atostogas gali rinktis iš gausybės apgyvendinimo vietų. Be to, išankstinių kelionių pardavimų metu keliautojai gali įsigyti keliones su iki 40 proc. pigesniu apgyvendinimu.

Keliautojai atostogas planuoja iš anksto ir norėdami būti tikri, kad jas galės praleisti su šeima. Pasak K. Prieskienytės, šeimos su vaikais ypač domisi tomis kelionių datomis, kai prasidės mokinių atostogos, ieško visiems šeimos nariams pritaikytų poilsio paketų.

„Organizuojant kelionę labai svarbu suderinti ne tik visiems palankią datą, bet ir savo, ir vaikų norus. Jei mažiausieji turės veiklos, galės maudytis baseine, atras jiems patinkančių maisto skonių, bus laimingi, tuomet ir tėveliams tai bus puikios atostogos. Jei vaikai jau ūgtelėję, galės tapti įvairių programų dalyviais, o pačius mažiausiuosius užims animatoriai“, – sako K. Prieskienytė.

Kaip pabrėžia K. Prieskienytė, šeimoms skirtuose viešbučiuose dažniausiai siūlomas specialus meniu su didesniu sveiko maisto asortimentu, būna ir tokių vaikams reikiamų priemonių kaip maitinimo kėdutės, maisto smulkintuvai, šildytuvai buteliukams, galima paprašyti kambariuose pastatyti papildomą lovelę. Visos informacijos apie papildomus poreikius atostogaujant su mažaisiais galima teirautis viešbutyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)