„Belmond Royal Scotsman“ (Škotija)

Norite išsirengti traukinyje? Tuomet jums siūlome „Belmond Royal Scotsman“, kurio vagone „Bamford Haybarn Spa“ galėsite iš visos širdies pasimėgauti masažu, veido procedūromis ir kitais SPA malonumais.

„Hogwarts Express“ (Škotija)

Škotija jūsų paslaugoms siūlo dar vieną neeilinį traukinį – „Hogwarts Express“. Garo traukinys Hario Poterio gerbėjus praveš vietomis, kurios rodomos garsiajame filme. Norite neišdildomų įspūdžių? Pradėkite čia!

Hogwarts Express


„Chongqing Metro Monorail“ (Kinija)

Jeigu norite išties tikroviško žaidimo pasvarstykite apie „Chongqing Metro Monorail“ Kinijoje. Pralėksite pro likučius to, kas anksčiau buvo butai. Šis lengvasis traukinys yra puikus pavyzdys, kaip tankiai gyvenamame mieste galima rasti papildomą erdvę transportui.

„Cat Cafe Train“ ir „Hello Kitty Train“ (Japonija)

Pirmasis Japonijoje kačių traukinys tarp skirtingų stočių trumpai kursavo praėjusią vasarą, siekiant paskatinti žmonių suvokimą apie globojimą, tačiau tikimasi, kad šis projektas atgims ir šią vasarą. Kita panaši alternatyva – netrukus keleivius vežioti pradėsiantis traukinys „Hello Kitty“ tarp Osakos ir Fukuokos.

„Hello Kitty Express Train“ (Taivanas)

Taivane tarp Taipėjaus ir Taitungo (apie 300 mylių arba 480 kilometrų) galite važiuoti kiek kuklesniu, tačiau vis vien itin mielu traukiniu „Hello Kitty“. Arba galite palaukti, kol startuos japoniškasis variantas ir per kelionę į Aziją pasivažinėsite abiem!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)