Skrydis iš Londono į Kankuną Meksikoje jo dalyviams padovanojo retą reginį – du keleiviai buvo pričiupti besimylintys lėktuvo tualete.

Skelbiama, kad porelė pradėjo flirtuoti dar nuo išvykimo iš Londono Gatwick oro uosto. Skrydžio metu balandėliai pradėjo bučiuotis, o vėliau kartu patraukė link ekonominės klasės tualeto. Kai įgula suprato porelės kėslus, jie pradėjo barškinti į tualeto duris ir reikalauti, kad pastarieji išeitų. Vyriškis dievagojosi, kad merginai pasidarė bloga, todėl jis ištiesė jai pagalbos ranką ir padėjo nueiti iki tualeto. Anot šaltinių, mergina buvo neblaivi, o nusileidus Meksikoje porelę pasitiko policija.

Kaip teigė Virgin Atlantic atstovas spaudai: „Mūsų prioritetas – keleivių bei įgulos gerovė ir saugumas, todėl tokio elgesio mes netoleruosime. Dėl minėto įvykio taisykles pažeidusiai klientei yra uždrausta ateityje keliauti Virgin Atlantic lėktuvais.“

Šio menamo klubo įkūrėju, norėjo jis to ar ne, laikomas žinomas amerikiečių aviatorius Lawrence Sperry, kuris dar 1916 metais, su moterimi skrisdamas virš Niujorko, užsiiminėjo seksu.

Nors L. Sperry skrido tik 160 m aukštyje, o ir sąvokos Mile High Club tuo metu nebuvo, jo paskyrimas šiam tariamam klubui yra paremtas dviem faktais – jis yra pirmas žmogus, pareiškęs, kad užsiiminėjo seksu ore, ir jis išrado autopilotą.