Keliautoju iš prigimties save vadinančiam Sauliui neeilinių atostogų idėja gimė vieną liepos vakarą, kai socialiniame tinkle pamatė itin patrauklų pasiūlymą skrydžiui į egzotines šalis. Vyras senai svajojo aplankyti rojaus kampelį žemėje – Fidžio salas. Be to, jis norėjo savo jubiliejinį 30 gimtadienį sutikti šiltuose kraštuose.

„Pamatęs šį pasiūlymą tikrai susigundžiau, tačiau buvo jau vėlus vakaras, galvojau panagrinėti šį pasiūlymą kitos dienos rytą. Bet mano mergina, Monika, mane pastūmėjo nusipirkti bilietus dar tą patį vakarą, nes per daug patrauklus pasiūlymas – rytoj ryte jau gali nebebūti. Kadangi esu dėmesingas detalėms – dar tą patį vakarą praleidau 5 valandas tikrindamas įvairius datų variantus, kainas ir ieškodamas man labiausiai tinkančio varianto. Susidėliojęs datas taip, kad kiekvienoje šalyje praleisčiau bent po savaitę – kelionė išsitęsė iki 46 dienų. Dar tą pačią naktį rezervavau ir nusipirkau bilietus,“ – pasakojo Saulius.


Svajonių atostogų maršrutą sudarė tokios vietos kaip Balio sala, Saliamono ir Fidži salos, Australija bei Papua Naujoji Gvinėja. Sauliaus mylimoji Monika negalėjo keliauti drauge dėl svarbaus darbo projekto, todėl likus kelioms savaitėms iki kelionės vyrui gimė spontaniška idėja. Jis sugalvojo siųsti Monikai meilės žinutes iš skirtingų pasaulio vietų.

„Svarsčiau, kaip kelionės metu galėčiau nustebinti savo merginą ir parodyti jai dėmesį būdamas toli nuo namų – šovė mintis pasigaminti plakatą ir su juo fotografuotis kasdien mažiausiai vienoje vietoje. Esu staigmenų mėgėjas ir visada stengiuosi iškrėsti kažką netikėto. Prieš kelionę paprašiau savo draugo Rimvydo, kuris vadovauja reklamos gamybos įmonei, pagaminti ir atspausdinti man tokį plakatą. Tada turėjau plakatą saugiai paslėpti nuo Monikos akių, kad padėdama man krautis lagaminą netyčia nerastų.“ – kaip gimė romaniška idėja pasakojo vyras.

Paklaustas, kaip širdies draugė reagavo išvydusi vyro nuotraukas, kuriose jis prisipažįsta mylintis, Saulius džiaugėsi, kad staigmena pavyko: „Į nuotraukas Monika reagavo puikiai – tai jai buvo didelė staigmena, jai labai patiko. Nuotraukos padėjo sumažinti ilgesį ir kasdien priminti jai, kokia ji man svarbi. Na, ir mano nuotraukos pastarąjį mėnesį tapo nuolatine diskusijų tema Monikos draugų ir pažįstamų rate.“

Saulius planuoja visas nuotraukas atsispausdinti ir pasikabinti namie ant sienos – nenori jų palikti tik skaitmeniniu formatu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)