Viešbučiai rungtyniauja ne tik karališka aplinka, bet ir asmeninių konsjerže paslaugumu ir įvairove – nuo stilistų, padedančių atnaujinti garderobą iki sporto ar bėgiojimo partnerio, rašoma pranešime spaudai.

„Kiekviename aukštesnės klasės viešbutyje jus pasitiks išskirtiniai meno kūriniai, paauksuoti sietynai ar kiti daug nulių kainuojantys objektai, tačiau tikroji prabanga yra ne tik tai, kas blizga. Šiandien labiausiai vertinamas prabangus požiūris į klientą, kai asmeninis konsjerže su tavimi gali sportuoti, bėgioti, žaisti golfą ir, svarbiausia, sugeba pasirodyti tada, kai tau jo labiausiai reikia“, – pasakojo Gabrielė Štaraitė, egzotinių kelionių organizatoriaus „Travel Planet“ vadovė ir viena iš įkūrėjų.

Ko gero labiausiai žinomas aukščiausias pasaulyje 7 žvaigždžių Bur Al Arab viešbutis, laikomas Dubajaus vizitine kortele. Pačią nuostabiausią patirtį apsistojus čia padeda sukurti net ir tokios detalės, kaip rankšluosčių pašildymas prieš tau atvykstant ar laiku prileista burbulinė vonia. Vis dėlto, susipažinkite ir su kitais išskirtiniais Dubajaus viešbučiais, kuriančiais prabangią patirtį.

One & Only The Palm: pamirškite rūpesčius dėl lagamino pakavimo

Jau pats viešbučio pavadinimas nusako, kad svečias čia jausis vienu ir vieninteliu. Kiekvienam vilos gyventojui paskiriamas konsjeržė, kuris pasiruošęs vykdyti net ir menkiausią užgaidą. Reikia užsakyti staliuką restorane? Reikia kažkam specialios dovanos ar gėlių? O gal auklės vaikams? Jūsų norai bus išgirsti bet kuriuo paros metu.

Net ir registracija šiame viešbutyje, jums pageidaujant, gali vykti ne registratūroje, o jūsų kambaryje taip taupant jūsų laiką. Na, o viena populiauriausių paslaugų – lagamino supakavimas. Tai ne tik padeda sutalpinti lauktuves ar naujus pirkinius, kuriems, rodos, jau nebėra vietos. Lagamino išpakavimas grįžus namo taps viena maloniausių patirčių, nors paprastai tai yra sunkiausia visos kelionės dalis.

The Westin Dubai: kai reikia kompanijos bėgioti

Atsivežėte bėgimo batelius, bet nežinote, kur bėgti arba neatsispiriate pagundai ilgėliau pasivartyti lovoje? The Westin Dubai viešbučio bėgimo konsjeržė pasirūpins jūsų motyvacija ir bus pasiruošęs kartu bėgti keletą ar daugiau kilometrų Dubajaus senamiesčio takais ar palei pakrantę. Tuo labiau, kad numatoma plėsti bėgimo takelių infrastuktūrą, tad poreikis bėgimo konsjeržė tik augs.

Atlantis, The Palm: jūsų paslaugoms šeichų išdresuotas personalas

Tai pirmasis Dubajaus Palmės saloje pastatytas prabangus viešbutis, kuris primena atskirą miestelį su savo bokštais ir vandens parku. Yra paskaičiuota, kad šio viešbučio atidarymo metu 2008 metais dangų nušvietė 7 kartus stipresni fejerverkai, nei kad buvo surengti tais pačiais metais vykusije Pekino olimpiados atidarymo ceremonijoje. Šiame viešbutyje ilsėjosi garsioji Kim Kardashian West bei visi Jungtinių Arabų Emyratų bei kaimyninių šalių šeichai.

Trijų aukštų Poseidono apartamentai pribloškia ne tik savo dydžiu, bet ir išskirtiniu vaizdu į povandeninį pasaulį – gulėdami vonioje galėsite stebėti ir delfinus, ir ryklius. Žinoma, jie už tokius apartamentus tektų pakloti 20 tūkstančių JAV dolerių, tačiau net ir apsistojus paprastesniame kambaryje galima mėgautis išskirtiniu, šeichų vertų aptarnavimu. Pavyzdžiui, jūsų vaikams kalėdinę dovanėlę iš povandeninės karalystės galėtų pristatyti Kalėdų senelis – naras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)