Kai Mykolo žmona sumanė, kad velykines vaikų atostogas su atžalomis nori praleisti Turkijos viešbutyje su „viskas įskaičiuota“, M. Valainis nutarė savaitę praleisti atskirai – taip, kaip jam pačiam būtų arčiau širdies.

„Esu bandęs taip atostogauti – man labai nepatiko, jaučiausi kaip uždarytas rezervate, – laiką viešbutyje prisimena Mykolas. – Neturėjau apibrėžto tikslo, kur norėčiau keliauti, bet radau pigius bilietus iš Rygos į Vokietiją. Taip gimė idėja savaitę praleisti bomžaujant.“

Mykolas autobusu nuvyko į Rygą, iš kurios skridęs lėktuvas nusileido Vokietijoje, o tuomet patraukė į Šveicariją. Ten ir prasidėjo M. Valainio kelionė, kurioje jis, kaip sako, neskaičiuojant lėktuvo bilietų, neišleido nė 100 eurų. Mykolas iš vieno taško į kitą važiavo autostopu, miegojo palapinėje arba apleistose pašiūrėse, o maistą gaminosi pats – įspūdžiais iš tokios kelionės jis dalijasi su Delfi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)