Šiame gide sužinosite, kaip gudriai nuvykti į Budapeštą, kaip funkcionuoja jų viešasis transportas, ką reikėtų aplankyti, kur pavalgyti ir išgerti (čia eina kalba jau ir apie alkoholinius gėrimus ir tokias vietas, kuriose kai kuriems mūsų politikams tiesiog liktų silpna nuo vietinių laisvamaniškumo) ir kaip pasimėgauti nuostabia miesto panorama tokioje vietoje, apie kurią turistai nežino.

Pradėkime nuo akivaizdaus dalyko: Orbanas yra šioks toks nacionalistas, tad, aišku, ši šalis neturi euro. Kam jiems tas euras, kai yra nuostabusis forintas. Valiutų kursai nuolatos kinta, tačiau 1 euras yra apie 400 forintų. Kai paskutinį kartą vykau į Vengriją, nesivežiau jokių forintų. Kam keistis valiutą, jei galima patogiai mokėti banko kortele ar telefonu? Aišku, jei norite, gali išsikeisti šiek tiek eurų į forintus ir, pavyzdžiui, turėti10 tūkst. forintų. Pasijusite it turčiai, nors iš tiesų kišenėje turėsite apie 25 eurus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)