Šiandien gydyklose lankosi ne tik pagyvenę žmonės ir vaikai. Jauni ir sveiki žmonės taip pat nori pabėgti nuo miesto šurmulio, pasimėgauti vandens procedūromis arba pakeisti aplinką. Tad kodėl neaplankius vieno iš daugybės Lenkijoje esančių kurortų? Be to, SPA kurortai Lenkijoje dažnai būna pigesni nei Lietuvoje – įvairių procedūrų kainos prasideda nuo kelių eurų, o apgyvendinimo vietą galima rasti nuo 30-40 eurų dviem asmenims.

Dauguma Lenkijos kurortų specializuojasi gydant tam tikras ligas. Pavyzdžiui, Nalenčuvas skirtas tiems, kurie jaučia širdies negalavimus, Konstantinas ramina greito gyvenimo tempo paveiktą nervų sistemą, Velička specializuojasi kvėpavimo takų ligų gydyme, o Unejuvas daugiausia dėmesio skiria sąnarių negalavimams gydyti. Taip pat yra bendrų kurortų, kurie skirti ne tik norintiems atgauti jėgas po ligų, bet ir ieškantiems poilsio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją