Labai skaudu dėl Ukrainos. Matant kaip yra griaunama tokia nuostabi, draugiškų žmonių ir broliškos tautos šalis, realiai jauti fizinį skausmą. Ir nors Ukraina galiausiai nugalės, nes ukrainiečiai, skirtingai nei suzombinti rusai ar baltarusiai, žino laisvės skonį, kurio jie neatsisakys net jei už jį ir teks sumokėti labai brangiai. Mes jiems iki negalėjimo turime būti dėkingi, nes jie dabar tiesiogine to žodžio prasme guldo galvas už tai, kad ta šlykščiai dvokianti botoksinė tamsybė iš rytų, vieną dieną nepabelstų ir į mūsų duris.

Šiandien žvilgtersime į miestą, kuris yra griaunamas su ypatingu įniršiu. Lygiai su tokiu pačiu įniršiu jo rusakalbiai gyventojai priešinasi okupantui. Tai Charkivas. Putinas šio miesto ypatingai nekenčia. Kodėl? Tuoj papasakosiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės