Ir taip buvau išvadintas ne tik tada Berlyne, bet ir daugumos moterų Lietuvoje, kurioms papasakojau šią istoriją. Tai ką man reikėjo daryti papuolus į tokią situaciją, ką? Parašykite komentaruose.
Tiesą sakant, gal ir galėjau tada kažko nesuvokti, nes turiu bjaurią savybę per lėtai susigaudyti dalykuose ir kartais dėl to labai apsijuokiu. Tą faktą iliustruosiu pavyzdžiu, kai juokinga istorija man, žioplam, nutiko keliaujant po Liuksemburgą.

Esate buvę Liuksemburge? Jei ne, tai siūlyčiau nuvykti. Bent vieną kartą pamatyti, kas tai per šalis yra naudinga visomis prasmėmis. Turbūt žinote, kad Liuksemburgas yra viena turtingiausių valstybių pasaulyje. Tai maža katalikiška šalis, įsispraudusi tarp romėniškosios ir germaniškosios Europos. Joje gyvena daugiau nei pusė milijono žmonių, tuo tarpu sostinėje Liuksemburge – daugiau nei 100 tūkstančių. Šalyje kalbama trimis kalbomis – prancūzų, vokiečių ir liuksemburgiečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)