„Kiekvienas iš šių viešbučių – savitos idėjos ir charakterio. Vienuose galima mokytis groti prie didžėjaus pulto, kituose – tapyti, trečiuose – ardytis su banglentėmis specialiame baseine“, – pranešime žiniasklaidai sako „Tiketa Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis.

Tarp bendrovės siūlomų vietų poilsiui – ką tik atnaujintas „Hard Rock Hotel Tenerife". Tai unikalus statinys, išsidėstęs „Oasis" ir „Nirvana" dangoraižių bokštuose, kur tiek vaikai, tiek suaugusieji galės pasijusti tikromis žvaigždėmis.

Be didžiulės teritorijos, prabangių kambarių su vaizdu į vandenyną, 5 restoranų ir 6 barų, įspūdingiausių vakaro šou ir renginių visoje Tenerifėje, viešbutis siūlo kai ką tikrai išskirtinio: grojimo gitara, didžėjavimo bei šokių pamokas.

Tuo tarpu kitą, itin prabangų „Bahia Del Duque" supa net 6 hektarai subtropinių sodų. Čia veikia 5 lauko baseinai, treniruoklių centras ir stilingi numeriai su privačiais balkonais. Be kitų laisvalaikio pramogų siūlomi aerobikos užsiėmimai su profesionalais ir įspūdingas banginių stebėjimas.

Dar vienas su Lietuvos kelionių organizatoriumi bendradarbiauti pradedantis viešbutis „GF Victoria” garsėja niekam neprilyginamiems gamtos vaizdais ir meile laisvei. Išskirtinės erdvės meditacijai ar atsipalaidavimui įrengtos viršutiniame jo aukšte, su unikaliu vaizdu į vandenyną. Tuo tarpu kita panorama lauks poilsiautojų, kurie rinksis meditaciją, jogą, pilatesą arba či-kung sode, iš kur atsiveria nepakartojami „La Gomeros“ salos vaizdai.

Mažieji „GF Victoria“ svečiai bus mokomi edukologų kaip tausoti aplinką, kaip perdirbti ir vertinti natūralius, vietinius, sezono metu pagamintus produktus.

Mėgstantys adrenaliną turės unikalias sąlygas dienas leisti „GF Victoria“ banglenčių baseine – unikaliame visose Kanarų salose.

Beje, šis viešbutis garsėja kaip vertinantis laisvę, tad tik suaugusiems skirtas atskiras baseinas su terasa, į nuostabius gamtos vaizdus, kur svečiams maudymosi kostiumėliai – neprivalomi.

Iš viso „Tiketa Tour“ pasiūlys 8 viešbučius, kurie skirti tik suaugusiųjų poilsiui. Visų kelionių metu svečių lauks įspūdingos ekskursijos: nuo vaizdingiausių Tenerifės kampelių, žymiojo Teidės ugnikalnio, džipų safario, nardymo – iki garsiųjų Siamo bei Loro parkų, vietinio maisto degustacijų bei tikro viduramžių šou „San Miguel“ pilyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)