Tiesa, po dalykėlių su pabėgėliais, kuriuos psichopatas siunčia į Lietuvą, prorusiški kraštai natūraliai sukelia šleikštumo jausmą, ir apie juos norisi negalvoti, tačiau pažadas buvo duotas, tad užbaikime Padniestrės nuotykius, ir bus visam laikui ramu su ja.

Ir, aišku, prisimenate, kad Padniestrė yra siauras žemės lopinėlis, įsiterpęs tarp Ukrainos ir Moldovos ir save pasiskelbęs nepriklausoma valstybe. Kaip esu pasakojęs, Padniestrė turi iš esmės visus nepriklausomai valstybei reikiamus atributus, tokius kaip vėliava, herbas, pasai, pinigai, prezidentas, kariuomenė ir svarbiausia – savo sienų kontrolė. Tačiau ji neturi tarptautinio pripažinimo, kas visus šiuos išvardintus dalykus paverčia beverčiais. Viena vietinė moteriškė man aiškino, kad jai svarbiausia, jog jie patys save pripažįsta.

Ji akivaizdžiai melavo. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)