Jei pernai buvo beveik neįmanoma nuvykti į kokią nestandartinę vietą, tai šią vasarą yra kiek lengviau, bet dar ne visai lengva. Iš tų jau paminėtų – į Baltarusiją, Šiaurės Korėją ar Rusiją apskritai nenuvyksi, nes sienos yra uždarytos, kitur – gal, bet irgi sunkiai. Nebent esi visiškas ekstremalas ir labai paieškojęs, galiausiai surasi būdų kaip į tokias šalis įsmukti. Pavyzdžiui, vienas mano pažįstamas ką tik apsilankė Libijoje. Į šią šalį sunku patekti net normaliais laikais, o ką jau kalbėti apie dabartinius.

Norint tai padaryti, turi būti labai drąsus t. y. nebijoti Covid-19, būti visišku savo laiko šeimininku, nes nežinai kiek laiko užtruks išsirūpinimas leidimų patekti į šalį ir turėti pinigų kapšą, nes pigiai ir taip į tokias šalis nenuvyksi, o dabar – tuo labiau. Vis dėlto, jei vėl neprasidės skrydžių atšaukinėjimai, netrukus ir man gali pavykti pakeliauti kiek nestandartiškiau. Kelionės krypties kol kas neišduosiu, tik pasakysiu, jog tai tikrai nebus Padniestrė. Ji bus dabar. Pasitikite – Padniestrės Moldavų Respublika. Žemė, kuri neegzistuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)