Išgirdęs šią žinutę pradėjau galvoti ir aš. Galvoti ne tai, kad pats noriu sekso, bet ką gi galiu apie jį parašyti. Nieko kažko per daug. Nesu aš kažkoks sekspertas, kuriuo skelbėsi viena buvusi žinoma visuomenės veikėja, kaip ten ta jos pavardė? Aš juk rašau daugiausia apie keliones, prie ko čia dabar seksas? Pasirodo, gali būti netgi labai daug prie ko – kelionės ir seksas visiškai nesipjauna, o netgi atvirkščiai – vienas kitą labai papildo.

Iškart prisiminiau vieną savo bičiulį pusbrolį dabar gyvenantį užsienyje. Prieš pandemiją jis labai daug keliaudavo ir ištisai įsiveldavo į visokius pikantiškus nuotykius. Knygą galima parašyti iš jo intymių kelionių patirties. Tai ir pagalvojau, jog gal nelabai sąžininga būtų, kad bičiulis pusbrolis liktų nieko po savęs šiame pasaulyje nepalikęs. Lai kokia nors jo graži istorija, papasakota mano lūpomis, būna bent šioks toks prisidėjimas prie keliautojų nuotykių lobyno užfiksavimo, įprasminimo ir palikimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)