Jei esate nepataisoma stileiva, išsipildys Jūsų slapta svajonė pernelyg neištuštinant piniginės leistis naujausių madų vėjo nunešamai tiesiai į Rurmondo (Roermond) senamiestyje įsikūrusį garsių prekės ženklų išpardavimų miestelį (Designer Outlet Roermond).

Tai lyg mažas miestas mieste: jaukiuose nameliuose įsikūrusios parduotuvės taip ir kviečia užeiti, vilioja didelėmis nuolaidomis (30-70 proc.) ir smagiu olandų pardavėjų būdu.

Labai patogu, kad beveik visi garsiausi ženklai čia turi savo prekybos vietą – kompaktiškai išdėstytose parduotuvėlėse, todėl kojų nereiks labai varginti. Čia įsikūrę apie 200 prekių ženklų: nuo Breitling, Burbery, Convers iki Guess.

Dienos metu ir savaitgaliais (ypač išsimiegoję savaitgaliais nuo 12 val.) ten suplaukia nemažai stileivų, todėl geriausia lankytis ryte arba vėliau vakare, jau prieš pat uždarymą. Atvažiavome 18 val., išties žmonių buvo mažai, o visos parduotuvės dar veikė, todėl be grūsčių galėjome viską, kas įdomu pamatyti.

Miestelyje įsikūrę nemažai restoranėlių ir kavinių, kuriose galima atsigaivinti, jei nuo spalvų ir stilių gausos susisuko galva. Taip pat mažyčių kioskelių, prekiaujančių tradiciniais olandiškais vafliais, blynais, sumuštiniais, burgeriais, kava.

Automobilį galima patogiai pasistatyti erdviose aplink esančiose stovėjimo aikštelėse – bilietas visai diena kainuoja 3 EUR. Yra elektromobilių krovimo stotelės.

Miestelis patogiai pritaikytas ir neįgaliesiems.

Stebint visa šią parduotuvių gausą, nenuostabu, kad jau XIV – XV am. Rurmondas buvo didžiulis tekstilės prekybos centras. Tai gi, jei domitės mada ir esate prabangių prekės ženklų gerbėja, verta aplankyti šį istorinį centrą, apsipirkti ir pasisupti senovinėje karuselėje.

Designer Outlet Roermond

Adresas: Stadsweide 2, 6041 TD Roermond, Nyderlandai
Darbo laikas: Nuo 10.00 iki 20.00, savaitgaliais nuo 9.00 iki 20.00

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)