Null Stern viešbutis Šveicarijoje

Šveicarijos Alpėse įsikūręs viešbutis yra be sienų ir stogo: apsistoję čia, galėsite žiūrėti į žvaigždes, gėrėtis kalnų vaizdais ir dangaus žydryne. Beje, į kainą įskaičiuotos ir liokajaus, atnešančio pusryčiaus tiesiai į lovą, paslaugos. Verta išbandyti – patirtis išties neįkainojama. Beje, viešbutis veikia nuo pavasario iki rudens, tačiau pasitaiko atvejų, kad dėl prasto oro viešnagė atšaukiama. Nakvynės kaina siekia apie 300 eurų, taip pat jau įkurti ir kiti 3 panašaus tipo kambariai.

Null Stern viešbutis


Hario Poterio gerbėjai dabar gali įgyvendinti savo svajonę – apsistoti viešbučio burtininko apartamentuose. Juose rasite slaptas knygų lentynas, žvakėmis apšviestą koridorių akmenimis dekoruotomis sienomis, senovinio tipo lovas su masyviomis užuolaidomis, lagaminų, gėrimų butelių ir kitų teminių priedų. Stebuklinga aplinka ir fone skambanti muzika iš Hario Poterio filmų dar labiau pakursto lankytojų vaizduotę.

Georgian house viešbutis Londone



Crane Hotel Faralda Amsterdame 




Esate pasiruošę neįprastai viešnagei? Amsterdame įsikūręs viešbutis kviečia įsikurti vienuose iš trijų statybiniame krane įkurtų apartamentų. Kambarių langai – dideli, pro juos atsiveria vaizdas į upę bei miestą, o interjeras – skoningas, ryškus ir intriguojantis. Ant stogo įrengtas mini SPA, o gražiausia miesto panorama atsiveria sutemus. Sezono metu nuo krano viršaus galima šokti su guma. Nakvynė apartamentuose kainuoja nuo 795 eurų.

Crane Hotel Faralda Amsterdame 



Castillo Alcazar – Europos parko apartamentai Vokietijoje 




Populiariame Vokietijos atrakcionų parke esančioje ispaniško stiliaus pilyje įkurtas ir viešbutis. Nors patogumai viešbutyje – šiuolaikiški, tai nė kiek nesutrukdys mėgautis senoviniu interjeru ir pasijusti lyg viduramžių pilyje. Viešbutis puikiai pritaikytas vaikams, o per langus matyti įspūdingi Europos parko atrakcionai.

Santorini Windmill vila Graikijoje 




Jei norite pasilepinti, rinkitės gražioje Graikijos Santorinio saloje esančias prabangias vėjo malūnų vilas. Iš privačių išskirtinių vilų kambarių atsiveria vaizdai tiesiai į žydrą Egėjo jūrą: nepakartojami peizažai matomi net iš lovos! Kiekvienai vilai priklauso atskiras baseinas, sūkurinė vonia, sodelis ir aikštelė automobiliams parkuoti.

Santorini Windmill vila Graikijoje 



V8 viešbutis Vokietijoje



V8 viešbučiu Štutgarte visų pirma turėtų susidomėti automobilių entuziastai: kambariai puošti automobilių atributika, o lovos primena tikrus automobilius. Galite miegoti „Kadilake“ arba „Mersedese“: kiekviena lova pagaminta iš autentiškų automobilių dalių! Liukso numeriai atkartoja populiariausias „Route 66“, Drive-in kino, automobilių serviso ar plovyklos temas.

V8 viešbutis Vokietijoje

Sorrisniva Igloo viešbutis Norvegijoje




Turite puikią progą apsistoti atšiauriausiame pasaulyje ledo viešbutyje. „Sorrisniva Igloo“, įsikūręs Norvegijoje, kasmet sausio mėnesį pastatomas iš naujo ir stūkso tol, kol pavasarį ištirpsta. Iškaltas iš ledo, viešbutis atrodo lyg animacinio filmo „Ledo šalis“ atitikmuo realybėje. Viešbutyje net ir lovos pagamintos iš ledo, tačiau stori kailiai ir patalai neleis sušalti.

Viešbutis medyje Švedijoje



Viešbutis įkurtas Švedijos borealinio miško viduryje, o iš viešbučio atsiveria nepakartojami vaizdai į Lule upės slėnį. Šis viešbutis – tai šeši unikalūs nameliai medžiuose, projektuoti garsiausių Skandinavijos architektų. Įdomiausi nameliai – veidrodinis kubas, „UFO“ ir paukščių lizdas. Šie nameliai sužavės gamtos mylėtojus ir mėgstančius aktyvų laisvalaikį.


Viešbutis medyje Švedijoje



Belle Tout švyturys Didžiojoje Britanijoje




„Belle Tout“ švyturys – išties unikali vieta apsistoti. 1832-aisiais pastatytas švyturys galiausiai buvo pritaikytas turistų poreikiams. Didžiausias švyturio privalumas – atsiveriantys 360 laipsnių pakrantės ir Septynių seserų uolų vaizdai. Viešbučio kambariai – teminiai, pavadinti Kapitono kajute, Senąja Anglija ir Sargo palėpe. Šiame švyturyje-viešbutyje patogus ir įsimintinas poilsis – garantuotas.

Belle Tout švyturys Didžiojoje Britanijoje



Taigi kuriuose iš šių viešbučių ir apartamentų labiausiai norėtumėte apsilankyti?

Daugiau skaitykite Ieskaukeliones.lt arba Facebook puslapyje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)