Kaip rašo „The Mirror“, naujojo viešbučio svečiams bus siūlomi net keli numeriai, kurių kambarių sienos, baldai ir kiti daiktai išpiešti miško motyvais. Į juos įžengęs net didžiausias skeptikas kaipmat pasijus lyg pasakoje.

Tėvai galės kuo puikiausiai pailsėti didingo kalbančio medžio paunksmėje pastatytoje lovoje, o vaikus linksmai nuteiks gigantiškų grybų, gėlių ir kitų augalų tankmė.

Kambarių aplinka atrodo it perkelta iš pasakų knygos.

Įspūdingus kambarius bus galima užsisakyti viešbutyje „Gardaland Magic“, esančiame netoli to paties pavadinimo pramogų parko, garsėjančio kvapą gniaužiančiais amerikietiškais kalneliais ir ne tokiais drastiškais, šeimoms skirtais atrakcionais.

Nors viešbutį numatoma atidaryti tik šių metų gegužės 31 d., pramogų parko administracija suteikė galimybę bent akies krašteliu pažvelgti į menininkų pasiūlytus sprendimus, šiuo metu realizuojamus pastato erdvėse.

„Gardaland“ viešbučio kambariai

Iš viso naujame viešbutyje bus 475 numeriai. 257 iš jų – teminiai, todėl viešbutis, kaip tikimasi, bus paklausus tarp šeimų, mėgstančių pramogauti teminiuose parkuose.

Visi šeimoms skirti apartamentai padalyti į dvi zonas: vieną su dvigule lova ir kitą su dviem kušetėmis. Numeriuose, žinoma, įrengtos ir vonios.

Ne visuose kambariuose dominuos miško tema – kai kuriuose vyraus magija.

Pavyzdžiui, „Cristallo Magico“ numeris nukels į ledo karalystę su stebuklingų sutvėrimų, masyvių skydų ir kalavijų atvaizdais bei ledo luitus primenančiais elementais.

„Gardaland“ viešbučio kambariai

O štai „Grande Mago“ numeris primins burtininko buveinę. Virš tėvams skirtos lovos čia pakabinta milžiniška skrybėlė, o vaikams teks miegoti po ore pakibusiomis burtų knygomis.

„Teminiuose kambariuose apsistoję vaikai ir jų tėvai patirs įsimintinų įspūdžių, galimų tik „Gardaland“ magijos pasaulyje. Svečių laukia kalbantys medžiai, stebuklingi grybai, sparnuoti vienaragiai, burtininkai ir kiti fantastiniai sutvėrimai“, – sakė „Gardaland“ pardavimo ir rinkodaros skyriui vadovaujantis Luca Marigo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)