Kipre įdarbinimo agentūrą „Sezonas Kipre“ įkūrusi Žydrūnė Dargužytė papasakojo apie Kiprą, kodėl jis toks populiarus ne tik tarp poilsiauti atvykstančių lietuvių, bet ir tarp norinčių užsidirbti. „Kasdien sulaukiu maždaug 150 lietuvių laiškų, kurie norėtų dirbti Kipro kurortuose. Sezono metu čia dirba tikrai daug tautiečių, visame Kipre, manau, dirba keli tūkstančiai lietuvių“, - pasakojo Ž. Dargužytė.

Taip pat Ž. Dargužytė atskleidė populiariausias antroji Ibiza vadinamo kurorto vakarėlių vietas. Mergina pasakojo, kad vakarėliai čia vyksta visą parą, muzika skamba visur ir visada, o vakarais, nuo karščio pavargusios porelės nuogos maudosi paplūdimiuose. „Į Ayia Napą renkasi visi pasiilgę vakarėlių iki ryto, ieškantys atostogų romanų, vienadienių meilės nuotykių.“

Orijus pastebėjo, kad ir paplūdimiuose ir gatvėse žmonės vartoja alkoholį, o Žydrūnė patikino, jog čia įstatymai to neriboja. „Girdėjau ne vieną istoriją, kaip dirbti į kurortą atvykę abstinentai tampa priklausomi nuo alkoholio. Dirbdami baruose, kasdien pilstydami kokteilius, žmonės patys ima vartoti alkoholį. Tai mane neramina, nes dėl šios priežasties daug lietuvių netenka darbo.“

Vaikštinėdami Ayia Napoje Orijus ir Žydrūnė vos per kelias akimirkas atrado siautulingų vakarėlių, vandens pramogų, prabangių viešbučių, masažo salonų, ir dar daugiau pramogų, kurias galite pamatyti šiame vaizdo reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)