Tačiau, atsižvelgiant į išpūstas oro uostų kainas, yra tam tikrų pirkinių, kurių turėtumėte vengti laukdami įlaipinimo į lėktuvą. Štai septyni dalykai, kuriems neturėtumėte leisti pinigų oro uoste.

Vanduo

Kadangi rankiniame bagaže turimų skysčių kiekis yra griežtai reglamentuojamas (galite įsinešti vieną nedidelį krepšį su ne didesnėmis kaip 100 ml skysčių talpomis), jums reikės kažkaip apsirūpinti skysčiais. Geriausias būdas tai padaryti – pasiimti tuščią vandens buteliuką. Taip elgdamiesi kaskart galite sutaupyti 2-4 eurus ar net daugiau. Visiškai laisvai galite nešti savo daugkartinio naudojimo vandens buteliuką per saugumo patikrą ir pripildyti jį kitoje pusėje esančiose nemokamose geriamojo vandens stotelėse. Dar vienas privalumas – naudojant daugkartinę gertuvę sumažėja vienkartinio plastiko atliekų, pastebi apartmenttherapy.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją