Visiškai neseniai didžiulio dėmesio sulaukė „TikTok“ paviešintos instrukcijos, kuriomis vadovaujantis ir naudojantis skrydžių paieškos sistema „Google Flights“ galima išsiaiškinti, kurie bilietai konkretų mėnesį pigiausi.

Socialinio tinklo naudotoja @lifeofjazz__ nutarė pademonstruoti, kad, atitinkamai pakoregavus „Google Flights“ paieškos sistemą – konkrečių datų parinktį pakeitus lanksčia nuostata, o kelionės paskirties vietos, arba tikslo, lauką palikus tuščią, – pavyksta veiksmingai išskirti pačius pigiausius skrydžius kiekvieną konkretų mėnesį.

Pritaikius it virusas internetu išplitusį patarimą, per „Google Flight“ pavyko išsiaiškinti, kad, tarkim, birželį kelionė iš Vilniaus į Paryžių gali tekainuoti 27, į Londoną – 23, o į Stokholmą vos 10 eurų.


Vis tiktai būtina įspėti: nors pigiausių skrydžių paieškos naudojantis internete populiarėjančiais triukais kartais ir iš tikrųjų padeda sutaupyti pinigų, gali iškilti kokių nors suvis nepageidaujamų padarinių.

Reikalas tas, kad, vaikantis ekonomiškiausių skrydžių pasiūlymų ir stengiantis įsigyti pačius pigiausius bilietus, kartais gali tekti koreguoti kelionės laiką. Deja, ne savo naudai. Dėl tokios būtinybės atostogos gali sutrumpėti ištisa diena – pirma arba paskutine.

Norint, kad šioji rizika sumažėtų iki minimumo, bilietus rezervuoti derėtų gerokai iš anksto. Planavimas iš anksto suteikia galimybę palyginti pasiūlymą su ganėtinai dideliu skaičiumi kitų pasirinkimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją