Kai oro uoste tenka susidurti su problemomis, nepulkite ieškoti nei aptarnaujančiojo personalo, nei aviakompanijos atstovų, rašoma leidinyje „Express“.

„Visos priemonės jūsų rankose, – teigia savo tapatybės nepanoręs atskleisti britų oro bendrovėje dirbantis asmuo. – Visus iškilusius klausimus pavyks išspręsti prisijungus prie telefone veikiančios „Twitter“ platformos.“

Socialiniai tinklai – pati efektyviausia priemonė, kai būtina susisiekti su aviakompanijų atstovais.

Interneto erdvėje atsiduriantys pranešimai yra visuotinai pasiekiami ir, tai žinodamos, įmonės negaili pastangų, kad nesklandumai būtų išspręsti, kol apie juos nesužinojo ypač plati auditorija.

Svarbu ir tai, kad per socialinius tinklus reiškiamas nepasitenkinimas gali pasiekti oro bendrovių vadovybę.

Galbūt atrodo keista, bet kartais patarimą paviešinti skundą socialiniuose tinkluose pavyksta išgirsti ir iš aviakompanijos darbuotojo.

Kaip rodo tyrimai, tiems, kuriems reguliariai tenka skraidyti, daugiausia pasipiktinimo sukelia nukelti ir pakeisti reisai. Su šiomis problemomis siejami nusiskundimai sudaro net 57 proc. visų reiškiamų priekaištų.

Antroje vietoje pagal skundų skaičių atsidūrė maitinimas: juo nepatenkinti 15 proc. kritiškų pastabų pateikusių keliautojų.

Maždaug tiek pat išreiškė nepasitenkinimą aptarnavimu.

Kiek mažiau pretenzijų reiškiama dėl atgaunant bagažą iškylančių problemų, bilietų prikimo procedūros ir registracijos į reisą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)