Bet prieš gilindamiesi į konkrečius metų laikus, mėnesius ir dienas, atminkite, kad kažkiek pinigų galima sutaupyti, jei ištisus metus lyginsite kainas ir ieškosite geriausių rašo foxnews.com.

Taigi, štai dienos, kuriomis geriau neplanuoti kelionių, jei nenorite bankrutuoti.

Dienos, kada geriau neplanuoti skrydžių sausį ir vasarį

Vasario 14 – 17 d.: šiomis dienomis skrydžiai brangesni, be abejo, dėl vasario 14-osios,Valentinos dienos ažiotažo.
• Vasario 29 d.: paskutinę vasario mėn. dieną ar panašiu laiku paprastai baigiasi pigūs žiemos pasiūlymai, ir prasideda aukštesnės kainos.

Kada sausį ir vasarį galima tikėtis pigiausių bilietų: visomis kitomis nei paminėtosios dienomis bilietai gali būti pigesni, tačiau labiausiai tikėtina, kad pavyks įsigyti nebrangų bilietą antradienį, trečiadienį arba ketvirtadienį.

Dienos, kada geriau neplanuoti skrydžių kovo, balandžio ir gegužės mėn.

• Penktadieniais ir sekmadieniais: pradedant nuo kovo mėnesio, šiomis populiariomis skrydžių dienomis bilietai būna brangesni. Taupūs keliautojai bilietus gali pirkti šeštadienio skrydžiui.

• Kovo 26 d. ir gegužės 14 d.: tai taikoma tik skrydžiams tarp Amerikos ir Europos, tad stebėkite kainas.

Kuriomis dienomis pigiausia skristi kovą, balandį ir gegužę: šiais mėnesiais pigiausi skrydžių bilietai paprastai būna antradieniais ir trečiadieniais.

Oro uostas

Dienos, kada geriau neplanuoti skrydžių birželį, liepą, rugpjūtį, rugsėjį:

• Birželio 4 d. (ir vėliau): tai pirmas pastebimesnis kainų padidėjimas vasarą. Jei įmanoma, savo kelionę baikite iki birželio 3 d.

• Birželio 22 d. – rugpjūčio 24 d.: nuo birželio pabaigos iki trečios rugpjūčio savaitės skrydžių kainos būna didžiausios. Suplanuokite kelionę iki arba po šių datų ir tikrai sutaupysitę nemažą sumą.

• Liepos 15 d. ir apie rugpjūčio 11 d.: tai taikoma Europai. Kainos sumažėja liepos 15 d., o vėliau – rugpjūčio 11 d.

Kada tikėtina rasti pigiausių bilietų birželį, liepą, rugpjūtį, rugsėjį: rugsėjį paprastai siūlomos geriausios kainos skrydžiams tarp JAV ir Europos. Skrydžių bilietų kainos dažniausiai pastebimai sumažėja apytikriai liepos 15 d., o po to – apie rugpjūčio 11 d.

Oro uostas

Pigiausi skrydžio bilietai būna žiemą, tada rudenį ir pavasarį. Vasarą, ypač liepos mėnesį, bilietai būna brangiausi. Bet net vasarą galima rasti pigesnių bilietų, jei pasirinksite nepopuliarias dienas (savaitės vidurį ar šeštadienį) ir nepopuliarius maršrutus (jungtiniai skrydžiai kartais būna daug pigesni).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)