Taigi, jei domitės pigiais skrydžiais, už patrauklią kainą rezervuojamais viešbučių numeriais ar net paskutinės minutės kruizų pasiūlymais, privalote pasinaudoti toliau pateiktomis nuorodomis.

LastMinute.com

Pagrindinė paskirtis. Svetainės paskirtį aiškiai nusako jos pavadinimas. Joje rasite informacijos tokiomis planuojant kelionę rūpimomis temomis kaip viešbučiai, skrydžiai, atostogų paketai, spa centrai, teatrų bilietai ir begalė kitų.

Verta pasinaudoti, jei norite, kad atostogos atsieitų pigiai ir viską užsisakyti galėtumėte iš karto.

Nepaneigiamas pranašumas – lanksčios mokėjimo galimybės, įskaitant mėnesinį mokėjimą ir galimybę pervesti tik išankstinę įmoką.

Skyscanner

Pagrindinė paskirtis. Tai – kainų sulyginimo svetainė, kurioje vykdoma daugybės oro vežėjų organizuojamų skrydžių paieška.

Verta pasinaudoti, jei norite sutaupyti pinigų, rasti pigių skrydžių ir rezervuoti bilietus į kelis miestus.

Nepaneigiamas pranašumas – galimybė gauti pranešimus apie kainų pokyčius ir nustatyti filtrą pagal parinktį „Į bet kurią vietą“, leidžiančią sužinoti, kur būtų galima pigiausiai nuskristi pageidaujamomis dienomis.

Hotel Tonight

Pagrindinė paskirtis. Teikiami pasiūlymai apsistoti įvairiose pasaulio šalys veikiančiuose prabangiuose viešbučiuose, numerius rezervuojant paskutinę minutę.

Verta pasinaudoti, jei reikia rezervuoti viešbutį, o jokiu kitu kanalu šito padaryti nebepavyksta, nes domina paskutinės minutės ar net tos pačios dienos rezervacijos.

Nepaneigiamas pranašumas – net 70 proc. siekiančios nuolaidos ir tai, kad visi viešbučiai yra patikrinti svetainės leidėjų, todėl siūlomos vietos – pačios geriausios.

Pagrindinė paskirtis. Siūlomi rezervuoti skrydžiai – nuorodos į daugiau nei 300 oro vežėjų ir internetinių kelionių organizavimo agentūrų.

Verta pasinaudoti, jei rūpi pigūs skrydžiai, be to, galimybė filtruoti pagal nuostatas „Klasė“, „Oro vežėjas“ ir „Nusileidimų skaičius“.

Nepaneigiamas pranašumas – galimybė, nurodžius kelionės datą ir miestą, iš kurio išvyksite, o tikslo laukelį palikus tuščią, gauti pigiausių konkrečiu momentų siūlomų maršrutų sąrašą.

Intrepid Travel

Pagrindinė paskirtis. Svetainėje veikia atskira paskutinės minutės kelionėms skirta skiltis, kurioje galima rasti puikių vienkartinių pasiūlymų.

Verta pasinaudoti, jei domina kelionės su nuolaida į tokias šalis kaip Kenija, Kambodža arba Naujoji Zelandija.

Nepaneigiamas pranašumas – nuolaidos pramogoms, kurios neišparduotos likus dviem mėnesiams iki išvykimo datos.

Cruise.com

Pagrindinė paskirtis. Perėjus į paskutinės minutės pasiūlymų skiltį pavyks aptikti puikių kruizų pasiūlymų.

Verta pasinaudoti, jei norite sutaupyti pasirinkę kurį nors iš „Carnival“, „Royal Caribbean“, „Norwegian“ ir kitų keliones kruiziniais laivais organizuojančių bendrovių teikiamų pasiūlymų.

Nepaneigiamas pranašumas – parinktis „Flash Sale“, suteikianti galimybę susigrąžinti pinigus ir nemokamai pasinaudoti atnaujintais „viskas įskaičiuota“ pasiūlymais.

LastMinuteTravel.com

Pagrindinė paskirtis. Tai – viena vieta, kurioje pavyks rezervuoti paskutinės minutės kelionę.

Verta pasinaudoti, jei domina viešbučių rezervacijos, automobilių nuoma, kruizai, atostogų paketai, vilų nuoma ir pramogos įvairiose pasaulio šalyse.

Nepaneigiamas pranašumas – užslaptintų viešbučių filtras, leidžianti peržvelgti gerokai pigesnę rezervaciją siūlančių viešbučių sąrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)