Taigi, sužinokite, kokias šalis ar kraštus turėtumėte šiemet aplankyti, ką pasiimti kartu, ir į kokias gyvenimo sritis turėtumėte susitelkti.

Žiurkė

Geriausi kelionių partneriai: Jautis, Drakonas, Beždžionė

Rekomenduojamos kryptys: Sankt Peterburgas Rusijoje, Čiang Rajus Tailande, Argentina

Šiais metais Žiurkės metais gimusių žmonių laukia daug netikėtų galimybių. Kai jos ateis į jūsų gyvenimą, nežiopsokite – naudokitės proga.

Taip pat šiemet jūsų laukia meilė, galbūt netgi keliaujant į rekomenduojamą vietą ar nuvykus į ją.
Apskritai rekomenduojama atsipalaiduoti, tačiau išlikite budrūs kai tvarkysite finansinisu reikalus. Taip pat pasirūpinkite savo sveikata (geriau iki kelionės).

Jautis

Geriausi kelionių partneriai: Žiurkė, Gyvatė ir Gaidys

Rekomenduojamos kryptys: Arizona, Gvangdžu Pietų Korėjoje ir Marokas

Raskite pusiausvyrą – atsipalaiduokite, susitelkite į save, apskritai pasistenkite šiais metais subalansuoti savo gyvenimą.

Gali būti, kad šiemet sutiksite naują meilę, o jei esate santykiuose, jūsų ryšys, tikėtina, sustiprės.
Jums patariama plėsti bendravimo ratą, daugiau judėti, sveikiau maitintis, taip pat pasitikėti savimi, nes jūs sugebate viską, ką ketinate padaryti.

Taip pat siekite pusiausvyros pajamų ir išlaidų srityje – šiemet ir pajamos, ir išlaidos gali išaugti.

Tigras

Geriausi kelionių partneriai: Žiurkė, Gyvatė ir Gaidys.

Rekomenduojamos kryptys: Tiandzinas Kinijoje and Bolivija

Sukoncentruokite dėmesį, sutelkite visas jėgas ir imkitės darbo, kad jūsų gabumus pagaliau pastebėtų kiti. Tai gali paskatinti naujas galimybes ir net naujus kelionių pasiūlymus.

Vis dėlto derėtų laikytis atsargumo finansų srityje ir tobulinti komunikacijos sritį.

Kelionė

Triušis

Geriausi kelionių partneriai: Ožka, Šuo ir Kiaulė

Rekomenduojamos kryptys: Kosta Rika ir Borneo

Triušio metais gimusieji, tikėtina, šiemet šokinės iš džiaugsmo kaip triušiai – šie metai nusimato sėkmingi, su daug naujų galimybių. Be to, jums turėtų sektis ne tik meilės fronte, bet ir finansų srityje. Vis dėlto per daug neatsipalaiduokite – racionaliai planuodami finansus visus metus galėsite gyventi komfortiškai.

Drakonas

Geriausi kelionių partneriai: Žiurkė, Beždžionė ir Gaidys

Rekomenduojamos kryptys: Nagoja Japonijoje, Panama

Šie metai jums bus kupini sėkmės ir finansinio atlygio potencialo. Svarbiausia dairytis ir nežiopsoti.
Jei dar nepradėjote sportuoti, būtinai pradėkite – net ir keliaujant reikia neprarasti formos. Taip pat reikėtų rūpintis sveikata – sveika mityba dar niekam nepakenkė.

Gyvatė

Geriausi kelionių partneriai: Žiurkė, Beždžionė ir Gaidys

Rekomenduojamos kryptys: Senegalas ir San Franciskas Kalifornijoje

Gyvatės metais gimusiems žmonėms šiais metais derėtų būti atsargesniems. Ypač susitelkite į racionalų savo finansų tvarkymą, be to, koncentruokitės į savo svarbiausių įgūdžių lavinimą. Plėskite socialinį ratą, o su artimiausiais draugais dažniau bendraukite akis į akį. Išbandykite naujus dalykus ir, jei reikia, kreipkitės pagalbos.

Arklys

Geriausi kelionių partneriai: Tigras, Ožka ir Šuo

Rekomenduojamos kryptys: Hanojus ir San Salvadoras Salvadore

Arklio metais gimę žmonės šiemet labiausiai gilinsis į save. Net kelionės bus ne tik kultūrinis, bet ir dvasinis nuotykis. Stenkitės siekti pusiausvyros – ir jūsų meilės reikalai, santykiai su draugais ir artimaisiais, netgi finansinė situacija pagerės.

Ugdykite ilgalaikio finansų planavimo įgūdžius. Taip pat šiemet jums patartina domėtis naujais dalykais, dalyvauti naujoje veikloje, keliauti į vietas, kuriose dar nesilankėte.

Ožka

Geriausi kelionių partneriai: Triušis, Arklys ir Kiaulė

Rekomenduojamos kryptys: Angola, Atėnai ir Melburnas Australijoje

Ožkos metais gimusiems žmonėms metų pradžia gali būti sunkesnė, bet kuo toliau, tuo reikalai gerės. Venkite bereikalingos rizikos, tada ir finansinių problemų neturėsite, ir romantiniai santykiai bus sėkmingi. Tačiau tam, kad viskas klostytųsi palankiai, visų pirma jums reikia imtis iniciatyvos ir pradėti veikti.

Beždžionė

Geriausi kelionių partneriai: Žiurkė ir Drakonas

Rekomenduojamos kryptys: Hangdžas Kinijoje ir Juta

Beždžionės metais gimusiems žmonėms šiemet turėtų sektis meilėje, tačiau nepameskite galvos, nes jos jums prireiks tvarkant finansų sritį. Be reikalo nerizikuokite, prieš pirkdami kažką ar investuodami viską kruopščiai tikrinkite. Taip pat nepamirškite reguliariai judėti, neužsisėdėkite.

Gaidys

Geriausi kelionių partneriai: Jautis, Drakonas ir Gyvatė

Rekomenduojamos kryptys: Bulgarija ir Kalkuta Indijoje

Šiemet visi jūsų veiksmai turi būti iš anksto suplanuoti ir apskaičiuoti. Teigiamos dinamikos šiemet galite tikėtis tik tuo atveju, jei imsitės iniciatyvos (užsisakykite tą lėktuvo bilietą!).

Meilės ir finansų sritys atrodo neblogai, tačiau pinigų nešvaistykite – ugdykite racionalaus planavimo įgūdžius.

Šuo

Geriausi kelionių partneriai: Tigras, Triušis ir Arklys

Rekomenduojamos kryptys: Albukerkas Naujajame Meksike ir Jokohama Japonijoje.

Praėję metai Šuns metais gimusiems žmonėms buvo kupini sumaišties, tačiau šiemet galėsite mėgautis sunkaus darbo vaisiais.

Šiemet jums rekomenduojama sulėtinti tempą, ieškoti pusiausvyros, rūpintis savimi, siekti tobulėjimo.
Meilės reikalai ir finansai turėtų pagerėti arba bent jau neturėtų pablogėti. Rekomenduojama didesniam tikslui (kaip antai kelionei) pradėti taupyti jau dabar. Nepamirškite – tam, kad atsivertų durys naujoms galimybėms, reikia atvirai komunikuoti.

Kiaulė

Geriausi kelionių partneriai: Triušis ir Ožka

Rekomenduojamos kryptys: Sebu Filipinuose ir Budapeštas

Jūsų laukia sėkmė, jei sugebėsite susitelkti į ilgalaikius projektus, kuriuos jau seniai planuojate. Tai galioja ir meilės fronte.

Nepaisant perpildyto grafiko, vis vien neturėtumėte apleisti socialinio gyvenimo. Taip pat nepamirškite rūpintis sveikata ir sportuoti, net keliaudami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)