Po skrydžio nusileidus ant žemės, laukia dar viena nelengva užduotis – apsiauti batus, kurie prieš lipant į lėktuvą kuo puikiausiai tiko. Taip nutinka, nes skrendant, ilgai sėdint ne pačia patogiausia poza, gali sutrikti kraujotaka.

Kad kojos netintų, galima mūvėti kompresines kojinaites ar pėdkelnes. Beje, stiuardesių teigimu, veiksmingiausia apsaugos priemonė – skrendant nenusiauti avalynės. Batai turi būti maksimaliai patogūs ir laisvi.

Pagalvokite – kilus nenumatytai situacijai ar evakuacijos atveju, kai brangi kiekviena sekundė, prarastumėte laiko, jei tektų dar autis batus.

Galiausiai prisiminkite, kiek mikrobų slypi lėktuve ant grindų. Stiuardesių teigimu, per dieną jos mato dešimtis keleivių, basomis einančių į tualetą ir atgal. Nieko stebėtino, jei po tokios kelionės prikibs grybelis ar kas rimčiau. Neretai stiuardesėms iš rankų iškrenta indai – galite užlipti ant užsilikusios šukės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)