1. Toskana, Italijoje. Toskana yra būtent tokia, kaip knygose ir filmuose: kupina saulės, kiparisų, alyvmedžių giraičių ir besidriekiančių toli vynuogynų. Tad medaus mėnuo šioje Šiaurės Vakarų Italijos dalyje reiškia romantiškas naktis senoje pilyje-viešbutyje ir idiliškas dienas prie jūros.


Toskana

3. Napos slėnis, Kalifornijoje, JAV. Kitas nuostabus pasirinkimas – nuostabi vieta Amerikoje. Čia atostogausite prabangiame kurorte, įsikūrusiame Napos slėnio vyno regiono kalvose.


4. Paryžius, Prancūzijoje. Laikydamiesi už rankų, vaikščiokite akmenimis grįstomis Paryžiaus gatvelėmis ir romantiškąja Senos pakrante. Pasimėgaukite meno idėjomis ir dominančiomis temomis dienos metu, o vakare – patiekiamais prancūzų virtuvės patiekalais bei vynu, apšviečiami gatvės žibintų.


6. Kauai, Havajuose – JAV. Turkio spalvos vanduo, rudieji smėlio paplūdimiai ir visuomet giedras dangus – šios nepaprastos vietos komponentai. Šokite hulą su vietiniais, pasivaikščiokite po pakrantes ir prisirinkite egzotiškųjų gėlių šiame nuostabiame rojaus kampelyje.




9. Kvebekas, Kanadoje.
Dar viena šauni vietelė povestuvinei kelionei. Čia rasite prabangių parduotuvių, romantiškų kavinių ir gyvenimo ritmą, kuris išties primena paryžietišką.
Kvebekas, Kanada
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)