Pastarasis vargina kūno raumenis dėl susikaustymo, miego ir erdvės trūkumo. Negana to, lėktuvuose esantis žemas drėgmės lygis džiovina odą dėl nuolatos cirkuliuojamo sauso iškvėpto oro, rašoma pranešime spaudai. „Douglas“ odos ekspertė Laima Kairienė dalinasi patarimais, kaip pasirūpinti odos drėkinimu ir išlaikyti ją elastingą visos kelionės metu.

Pasiruošimas skrydžiui

„Kadangi kelionė gali sukelti odos ląstelėms nemažai streso, norint jį sumažinti reikia pasirūpinti grožio procedūromis iš vakaro. Vakare neužmirškite įprastinių procedūrų – veido valymo ir drėkinimo. Kadangi laukia ilga kelionė, veidą palepinkite drėkinamąją kauke. Taip būsite tikra, kad kelionės metu jūsų oda bus maksimaliai apsaugota“, – sako Laima Kairienė.

Ką pasiimti į lėktuvą

Makiažo fiksatorius arba drėkinamasis vanduo būtinai turėtų keliauti su jumis, ypač jeigu laukia ilgas skrydis. Pavyzdžiui, drėkinamasis vanduo nuramins ir atgaivins veido odą. Veido dulksnos sudėtyje yra raminamosiomis savybėmis pasižyminčių ramunėlių ekstrakto ir odą gaivinančio, tonizuojančio bei drėkinančio agurkų ekstrakto.

Makiažo priemones imkite tik tas, kurios būtinos norint atnaujinti makiažą. Viena iš tokių priemonių – kosmetiniai pieštukai. Jie neišbėgs, neištrupės ir užims nedaug vietos.

Taip pat verta turėti intensyvaus drėkinamojo balzamo, kuris atgaivins sausas odos vietas bei gali būti puiki priemonė pavargusiems akių vokams ar sričiai po akimis atgaivinti.

Svarbu neužmiršti lūpų, kurios yra itin jautrios sausam orui ir saulei. Lūpų balzamas turėtų būti nuolatinis jūsų palydovas.

Būdas išvengti odos komplikacijų lėktuvo salone

Geriausia strategija išvengti odos būklės pablogėjimo – į lėktuvą įsėsti su kuo mažiau makiažo. Jei vis dėlto pajaustumėte poreikį pašalinti apsunkusios odos sukėlėją, atsižvelgiant į lėktuvo skysčių apribojimo kontrolę, rekomenduojame su savimi pasiimti makiažo valymo servetėles. Odai nurimti padeda priemonės su alijošiumi ir ramunėlėmis.

Lengvas bagažas – lengva kelionė. Apie ką pagalvoti kraunantis rankinį bagažą?

Mažesnis bagažas reiškia didesnę atsakomybę teisingai pasirinkti vežamus daiktus, o ypatingai kosmetines priemones. Pirmiausia reiktų prisiminti, kad viešbučiai suteikia higienos priemonių dovanėles, o tai reiškia, kad nereikia apsisunkinti šampūnais, kūno losjonais, plaukų kondicionieriais ir kt. Mes rekomenduojame susitelkti ties jums reikalingomis veido priežiūros priemonėmis (prausiklis, serumas, tonikas) ir jas susipilti į miniatiūrinius kelionių buteliukus arba įsigyti kelioninės talpos kosmetikos priemones. Taip sutaupysite vietos, išvengsite nereikalingų daiktų ir sunaudojus kelionėje, jų vietą užims lauktuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją