Naujausioje „Orijaus kelionių“ laidoje – ne tik pasakojimas kaip Turkija pasiruošė sutikti į šią šalį vėl plūstančius lietuvius, bet ir vaizdai iš specialiai aistringoms poroms pritaikytų kambarių.

Labai gali būti, kad šią vasarą atostogaudami populiariausiuose Turkijos kurortuose sutiksite ten daug įsimylėjusių žmonių. Antalija, Alanija, Kemeras, Sidė ir kiti miestai prie Viduržemio jūros turėtų kunkuliuoti nuo meilės aistrų. Atsigaunantys Turkijos kurortai šiemet ne tik nori susigrąžinti visus, šią šalį pamėgusius poilsiautojus, bet ir prisikviesti jų dar daugiau. Pavyzdžiui, jie turi naują planą – prisivilioti pas save romantikos ieškančius įsimylėjėlius ir jaunavedžių poras, kurios ieško, kur išvykti po vestuvių. Trūksta meilės ir aistrų – jūs esate kviečiami mėgautis karšta Turkijos saule, o dar labiau – specialiai poroms pritaikytais kambariais.

Atostogos Turkijoje

Kol egzotiškos Azijos šalys užsidariusios, ar yra įvedusios saviizoliaciją atvykėliams – Turkija priims visus. Bandys nukonkuruoti tuos kraštus, kurie vis dar delsia pradėti turistinį sezoną. Kodėl gi Antalijos regionas negalėtų tapti Medaus mėnesių kryptimi? – pagalvojo turizmo specialistai.

Štai jums penkių žvaigždučių viešbutis „Ruby Platinum“, netoli Alanijos kurorto. Baltutėliai, didingi rūmai, kaip iš kokios pasakos. Viduje daug gėlių ir kitokių papuošimų. Ir štai šio viešbučio pardavimų vadybininkė Jelena yra šventai įsitikinusi, kad šią vasarą čia atskris labai daug nuo buities pavargusių porelių, kurios nori atgaivinti santykius, įpūsti savo draugystei ugnelės arba sužadinti daugiau aistrų. Dar labiau ji laukia medaus kopinėti susiruošusių jaunavedžių.
Specialiai įsimylėjusioms poroms viešbutis siūlo išskirtinius apartamentus. „Mes tikrai pasistengsime padaryti, kad pas mus būtų geriau nei Tailande ar Kambodžoj“, – sako šios vietos vadybininkė. Ir siūlo apsidairyti specialiame, porelėms pritaikytame kambaryje, kurio viduryje, vos žengus pro duris – sūkurinė vonia. Šalia vonios – milžiniška lova, joje gulint atsiveria puikus vaizdas į baseinus ir jūrą. Taip visą dieną ir galima kilnotis: iš vonios į lovą, iš lovos į vonią, tada į balkonėlį. „Porelėms net nesinorės eiti iš kambario, juk čia tokia jauki atsmosfera, kad sukiltų kuo daugiau aistrų“, – ypatinguoju kambariu džiaugiasi viešbučio atstovė.

Atostogos Turkijoje

Šio vietos darbuotojai dar giriasi, kad didelėje „Ruby Platinum“ teritorijoje yra šimtas įspūdingų vietų nuotraukoms. Ir ten prie baseino, ir ten prie pavėsinės, ir ten prie paplūdimio, vos ne ant kiekvieno kampo. Todėl meilužiams ar jaunavedžiams tikrai bus ką veikti.

Medaus mėnesio keliautojus, ar kitus, ypatingų progų turinčius turistus pas save prisivilioti bando ir kitas penkių žvaigždučių, „ulta viskas įskaičiuota“ viešbutis „Barut Collection“, Kemero kurorte. Šio viešbučio atstovė, vokietė Ivon man rodo kambarį, kurį rekomenduoja šventėms. Ar gimtadieniui, ar sužadėtuvėms. Dydis, kaip nuosavo 50 kvadratinių metrų buto. Milžiniškas vonios kambarys, didžiulis miegamasis, atskira svetainė, balkonas su vaizdu.

Jeigu pora nori privatumo – tiek maistą, tiek gėrimus, kitaip sakant – visą „viskas įskaičiuota“ paketą, gali gauti tiesiai į kambarį. Todėl niekas jiems netrukdys ilgiau mėgautis vienas kitu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)