Aš ieškodamas gražios vietos apsistoti, šiame kurortiniame miestelyje taip pat sutikau nepaprasto grožio modelį. O svarbiausia – ji lietuvė. Kartais kelionėse tikrai nutinka nepaaiškinami dalykai.

Prieš keliaudamas į Tulumą gavau vieno ne kartą čia viešėjusio bičiulio perspėjimą, kad šiame Meksikos kurorte labai sunku išsirinkti vietą apsistoti. Bet ne todėl, kad jų trūksta, ar kad, kažkas su jomis negerai. Atvirkščiai – čia pasiūla milžiniška, ir visos vietos atrodo per daug gerai. Miestelis palyginus dar labai naujas, todėl beveik visi viešbučiai ir apartamentai – statyti ir įrengti visai neseniai. Viskas šviežia, modernu, išpuoselėta, ir net jeigu renkatės pigiausią variantą – vis tiek atrodo gana prabangiai.

Man labiausiai patiko, kad dauguma Tulumo vietų įrengtos taip, tarsi nakvotum ne madingame kurorte, o kažkur atokiose Meksikos džiunglėse. Tulumo viešbučiai sukurti taip, kad svečius kuo labiau priartintų prie vietinės gamtos – kai kuriuose jų nėra interneto, elektros ar net karšto vandens. Na, bet „Orchid house Tulum“, kuriame apsistojau, turi visus patogumus. Vienos nakties kaina panašiuose viešbučiuose dviem asmenims kainuoja iki 200 eurų.

Šiame egzotiškame Tulumo viešbutyje likimas mane suvedė su įspūdingo grožio mergina. Marija Shatilo yra iš Vilniaus, tačiau dabar gyvena pasaulio sostinėje – Niujorke. Ten atsidūrė siekdama modelio karjeros aukštumų ir kaip pati sako – užkariavo tą miestą. Apsigyveno prestižinėje Manheteno vietoje ir užmezgė daug pažinčių.

Dėl fotosesijų ir madų šou Marija keliauja po visą pasaulį. Net jeigu neturi darbų – vis tiek visur skraido. Azija, Europa, Amerika. Nusprendžiau nepraleisti progos ir sužinoti, kaip gi atrodo modelių gyvenimas ir kelionės. Susėdome su Marija pasikalbėti.

„Paskutinius 6–7 metus keliauju nuolat, esu aplankiusi viską. Ir Aziją, ir Europą, ir Ameriką, visur jau pabuvojau. Ar dažnai keliauju? Na, dabar gyvenu Niujorke, bet vis tiek kas mėnesį, kas du vis bandau kažkur skristi. Man labiausiai patinka gamta, nes Niujorkas tai, žinai, didelis miestas, ten vien dangoraižiai, o man trūksta gamtos, jūros, saulės“, - pasakoja Marija.

Nors dabar lietuviškų ir lenkiškų šaknų turinti gražuolė Marija savo namais vadina Niujorką, mėgstamiausias jos Amerikos miestas yra Majamis, Floridoje. Kai tik turi laisvą savaitgalį stengiasi ten nuskristi.

„Niujorke dažnai yra taip, kad atvažiuoji ir pasilieki apie 10–15 metų. Tada padarai karjerą, pagyveni ten, pasižiūri, kaip ir kas, ir po 15 metų žmonėms nusibosta. Jie jau nori kažkur ramiau gyventi, todėl daug kas kraustosi į Majamį, nes ten labai toks chill life. Paplūdimys, palmės, jūra ir spalvos. Iš karto, kai atvažiuoji, jautiesi geriau. Be to, tikriausiai gražiausi saulėlydžiai, kuriuos mačiau, yra Majamyje“, - susižavėjimo neslepia modelis.

Majamį Marija vadina ir labiausiai instagraminiu miestu, kur ji pasidaro puikių asmenukių. Dalintis savo kelionių akimirkomis su tūkstančiais sekėjų – jos darbo dalis. „Instagram‘o“ dėka ši manekenė ne tik užsidirba, bet ir gauna neblogų nuolaidų.

„Žinokite, man kartais rašo viešbučių atstovai, sako, gal norite apsilankyti pas mus, gal padarysite kokį įrašą. Siūlo atkeliauti, viską apmokėti, kad tiesiog pabūčiau čia, padaryčiau keletą nuotraukų“, - privalumus vardija mergina.

Keliaudama po pasaulį Marija perprato sudėtingas socialinių tinklų taisykles. Neužtenka fotografuoti tik gražias vietas, jeigu nori sulaukti daug dėmesio, gauti daug komentarų – reikia apgalvoti kiekvieną smulkmeną.

Į savo anketas ši gražuolė kiekvieną dieną sulaukia daugybės žinučių su visokiais klausimais ir pastebėjimais. Būna mielų, būna juokingų, bet pasitaiko ir įžūlių ar net agresyvių. Marija neslepia, kad gražuolėms turinčioms sekėjų šiuo metu gyventi labai lengva. Pasirodo, Amerikoje net gi yra prikurta įvairiausių programėlių, kurių dėka galima gauti nemokamą vakarienę ar pietus.

Kaip Marija atsidūrė Niujorke, kodėl ją fotografuoja paparaciai ir kaip jai pavyksta atsidurti tarp garsių aktorių, dainininkų ir sportininkų – visą tai žiūrėkite naujausioje „Orijaus kelionės“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)