Hamburgas yra audringiausias ir labiausiai taisyklių nepaisantis miestas Europoje. Išties keista, kad visą tai, ką pamatysite laidoje „Orijaus kelionės“ vyksta Vokietijoje. Šalyje, kuri mums dažnai pateikiama kaip teigiamas ir sektinas pavyzdys.

San Paulio rajonas garsėja lygiai taip pat, kaip ir Amsterdamo Raudonųjų žibintų kvartalas. Daug kas mėgsta palyginti Amsterdamą ir Hamburgą. Kuriame iš šių miestų naktinės linksmybės audringesnės? Nuspręsti sunku, matyt, kiekvienas gali pasakyti pagal savo patirtį.

Orijus pastebėjo, kad šiuose abiejuose miestuose siūloma programa labai panaši. Tik Hamburgas Amsterdamą lenkia savo kainomis. Vokietijoje yra pigiau nei Olandijoje, tiek kalbant apie barų ir restoranų kainas, tiek apie parsiduodančias ir sekso paslaugas siūlančias merginas.

San Paulio rajone yra visko, ką Lietuvoje mums uždraudė, pavyzdžiui, prekyba alkoholiu čia vyksta visą naktį. Įdomus dalykas, kad neturintys pinigų gėrimams normaliame bare, parduotuvėse gali nusipirkti bokalą alaus, užsisakyti stikliuką stipresnio gėrimo. 


Labiausiai Orijų nustebino, tai, kad tokiose mažose naktinėse parduotuvėse Hamburge negalima atsiskaityti banko kortelėmis.

Tokios mažos, visą parą veikiančios parduotuvės Hamburge dažniausiai priklauso emigrantams iš Turkijos. Jie išskirtiniai verslininkai – norėdami privilioti kuo daugiau klientų – prisigalvoja visokių naujovių ir keistenybių.

San Pauli rajone daugiau nei bet kur kitur Europoje suaugusių žaidimams skirtų prekių. Čia rasite nuo mažyčių, specializuotų butikėlių iki didelių parduotuvių. Beje, tokių prekių mėgėjai sako, kad Hamburge šio pobūdžio dalykėliai parduodami itin pigiai, tikrai pigiau nei Amsterdame.

Šiame rajone Orijus rado didžiausią erotinių prekių prekybos centrą pasaulyje. 3 aukštai skirti vien tik erotinėms prekėms ir visiems aparatams, kurie gali būti panaudoti meilės žaidimams.

Pirmosios save parduodančios merginos, pirmieji iki paryčių dirbantys barai San Paulio rajone pradėjo veikti prieš daug dešimtmečių, šitaip miestas stengėsi patenkinti čia atvykstančių jūreivių poreikius.

Bėgant metams – didėjo ir pasiūla, ir paklausa. Galiausiai viskas išsiplėtė iki to, ką pamatysite laidoje.
Atsipalaiduoti žmonės čia keliauja ne tik iš visos Europos, bet ir iš labai tolimų kraštų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)