Vietiniai gyventojai Tatjana ir Viktoras žurnalistą ne tik pavaišino namine vakariene, pasidalijo šeimos džiaugsmais ir vargais, bet ir paaiškino kodėl niekada nebuvo išvykę į užsienį.



Įvažiuojant į Kupčino rajoną, neapleidžia jausmas, kad viskas, su kuo nuo pat Sovietų Sąjungos žlugimo kovojo tiek daug didžių protų, nepaisant pastangų, čia pasiliko amžiams. 

Milžiniški, pilki ir masyvūs daugiaaukščiai slegia savo svoriu. Turistai pirmą kartą atvykę į tokią vietą jaučiasi ne itin saugiai, todėl nieko keisto, kad miestas vadinamas vienu pavojingiausių.



Apie šį rajoną vokiečiai net sukūrė kompiuterinį žaidimą, kurio pagrindinis veikėjas – septynmetis berniukas Petro: užkietėjęs rūkalius, nuolat kaulijantis cigarečių, vagiliaujantis, priekabiaujantis, įkyriai prašantis išmaldos ir lankantis prostitutę motiną.


Orijus Gasanovas buvo girdėjęs, kad tai ne pati saugiausia vieta turistams, tačiau ryžosi ten nuvykti ir viską parodyti laidos „Orijaus kelionės“ žiūrovams.

Būtent šiame rajone žurnalistas susipažino ir su itin svetinga rusų šeima – Viktoru ir Tatjana.

Viktoras po darbo statybose, pasistatė savo automobilį ir planavo eiti namo. Bet užkalbintas žurnalistų užkūrė tikrą penktadienio vakarėlį. Pirmiausia – ekstremaliai pavėžino savo UAZ markės automobiliu, o tada pakvietė į savo namus. 



„Parodysiu, kaip rusai gyvena“, – intrigavo. 




Viktoro ir Tatjanos namai

Prie buto durų Viktoras papasakojo apie tai, kad turi naują žmoną ir, kad ji labai kariauja su jo paaugliu sūnumi iš pirmosios santuokos.

Šeimos bute svečius pasitiko skanūs kvapai. Telefonu Viktoras Tatjanos paprašė išvirti naminių koldūnų. Pasirodo, moteris kiekvieną penktadienį juos gamina pati.




Prie vakarienės stalo pora papasakojo kiek uždirba, kodėl niekada nebuvo išvykę iš Rusijos ir pasidalijo savo svajonėmis.

Laidoje „Orijaus kelionės“ žiūrovai taip pat pamatys, kaip atrodo turgus, kuriame galima įsigyti drabužių po 14 centų ir kokiomis sąlygomis šalyje gyvena atvykėliai iš skurdesnių šalių.

Visą reportažą žiūrėkite vaizdo įraše.

„Orijaus kelionės“ – laida, kurios metu žiūrovai drauge charizmatiškuoju Orijumi Gasanovu leisis į pačias spalvingiausias keliones užsienyje ir Lietuvoje, dalinsis patarimais ir keliautojams naudinga informacija.

Viktoro ir Tatjanos namai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1053)