O. Gasanovas užtikrino – egzotinės kelionės jam nepabodo ir tęsis toliau, bet juk tai nereiškia, kad galima praleisti progą pasinaudoti šalia esančiomis galimybėmis.

„Visada sakau, kad vasarą Lietuvoje yra taip gerai, kad į užsienį net neverta važiuoti. Visi žmonės lekia į užsienį, nors ir pas mus yra daugybė gražių vietų – pavyzdžiui, dabar Labanoro miške filmuojame laidą su Ieva Mackevičiene, ir kaip tik kalbėjome, kad čia toks atvejis, kai žmonės ieško mylimosios kažkur toli, visur važinėja, o ji tiesiog yra tavo namų kieme“, – juokėsi jis.

„Šitoks grožis dažnai yra šalia mūsų, bet mes nepastebime. Aš esu lietuvis, Ieva – irgi, bet mes gyvenime nesame buvę atostogų aplink Labanorą. Tad apžiūrėsime patys ir laidos žiūrovams parodysime, ką čia galima pamatyti“, – žadėjo O. Gasanovas.

Iš viso planuojama parodyti dvylika laidų, kuriose su žinomu keliautoju bus dvylika garsių Lietuvos moterų. „Čia ne koks feministinis pareiškimas. Tiesiog pagalvojau, kad visą laiką visur vienas būnu, o juk turiu daug panų draugių, tad reikia jas pasikviesti ir parodyti“, – šypsojosi žurnalistas.

Laidos „Orijaus atostogos Lietuvoje“ žiūrovai pamatys skirtingas Lietuvos vietas, sužinos, kur galima nakvoti, ko skanaus pavalgyti ir ką smagaus nuveikti visiems šeimos nariams.

„Nesirenku vietų pagal populiarumą – būna, kažkas kažką rekomenduoja, kažką pats atsitiktinai atrandi. Kartais kažkur važiuoju pats iki galo nežinodamas ko, o nuvažiavęs stebiuosi, kaip čia faina. Jau nufilmavome keletą visai naujų vietų, kur žmonės Lietuvoje gal net nežino, kad tokios yra, nes jos kątik atsidariusios“, – pasakojo O. Gasanovas.

Visų kortų, ką dar įdomaus žada parodyti, laidos kūrėjas atskleisti neskuba: „Dar tik pradėjome filmavimus ir tęsime visą vasarą – tad atradimai laukia ir mūsų pačių, ir žiūrovų“.

„Orijaus atostogos Lietuvoje“ – kiekvieną antradienį 21 val. per Delfi TV ir bet kuriuo patogiu metu Delfi portale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją