Žurnalistas ir keliautojas Orijus Gasanovas pasakoja buvęs nemaloniai nustebęs, kai viešėdamas Toronte per vieną dieną prisuko interneto už 1000 eurų.

„Prieš ketverius metus keliavau Kanadoje ir tuo metu roamingo tarifas čia buvo labai didelis, todėl mobiliuoju internetu naudojausi itin taupiai. Kelis kartus atsidariau „Google maps“ ir socialinių tinklų programėles. Pasidarydavau, ką reikia, ir iškart išjungdavau. Kitą rytą atsikėlęs pamačiau, kad mano telefono ryšys nebeveikė, nes buvo įjungtas kažkoks limitas. Tada sužinojau, kad per vieną dieną sugebėjau prisukti interneto už 1000 eurų... Net prakaitas išpylė“, – pasakoja O. Gasanovas.

Dar viena skaudi pamoka keliautojo laukė Turkijos oro uoste – čia lietuvis per kelias valandas prarado kelis šimtus eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją