Kaip teigia „Coral Travel“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims Olga Belova, Turkija ir toliau išlieka populiariausia šiltojo sezono kryptimi tarp Lietuvos gyventojų. Praėjusių metų pardavimų statistika rodo, kad apie 70 proc. Lietuvos poilsiautojų atostogoms rinkosi Antalijos Rivjeros kurortus. Tad galimybė šiemet pasiūlyti kelionių paketus su tiesioginiais užsakomaisiais skrydžiais iš antro pagal dydį šalies oro uosto – tapo natūralus žingsnis.

„Stebėdami ir toliau augančią Turkijos kurortų paklausą ir siekdami patenkinti poilsiautojų poreikius, nuo šiol siūlome rinktis kelionių paketus daugiau kaip 550-iuose Antalijos Rivjeros kurortų viešbučių tiek su tiesioginiais skrydžiais iš Vilniaus, tiek ir iš Kauno.

Tai nėra tiesiog skrydžių perkėlimas iš vieno miesto į kitą, tai – dar viena keliavimo alternatyva, kurią pagal savo patogumą renkasi mūsų poilsiautojai. Skrydžiai į Antaliją iš Vilniaus ir toliau vyks įprastu grafiku – sezono piko metu net 14 kartų per savaitę, o iš Kauno skraidysime dar 2 kartus per savaitę turkiškomis oro linijoms „Freebird Airlines“, – apie keliautojų patogumui pritaikytą skrydžio alternatyvą pasakoja O. Belova.

Pasak kelionių ekspertės, skrydžiai iš Kauno oro uosto į Antaliją prasidės balandžio 27-ąją ir tęsis iki pat spalio 28-osios.

Oro uostas žingsnį sveikina

Galimybę poilsiautojams pasirinkti, kuris kelionės į Turkiją pradžios taškas yra patogesnis, pozityviai vertina ir šalies oro uostai.

Lietuvos oro uostų atstovo teigimu, keliautojams tiesioginių užsakomųjų skrydžių į Turkiją iš Kauno teko palaukti ilgiau nei 10 metų – tiek prireikė šiam maršrutui vėl atsirasti Kauno oro uosto švieslentėse.

„Pradedami užsakomieji skrydžiai iš Kauno oro uosto į Turkiją reiškia dar daugiau patogumo Lietuvos keliautojams aviacijos vasaros sezonu naudotis galimybėmis pasiekti itin turistų mėgstamą regioną. Kauno oro uoste tai tikrai nemažas įvykis, nes šia kryptimi užsakomieji skrydžiai paskutinį kartą vyko daugiau nei prieš dešimtmetį. Esame pasiruošę keliautojams suteikti visas reikiamas paslaugas oro uoste, kad jų atostogos sėkmingai prasidėtų dar ant žemės“, – teigia Tadas Vasiliauskas, Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai.

Patogūs skrydžių laikai

O. Belovos teigimu, populiariausia poilsiautojų iš Lietuvos atostogų trukmė Turkijoje – 7 nakvynės. Tačiau panorusieji Antaliją pasiekti iš Kauno, kaip ir iš Vilniaus, turės lanksčią galimybę rinktis 5, 9, 15 ar daugiau nakvynių atostogas.

Pasak O. Belovos, saulės išsiilgusiems keliautojams specialiai pritaikyti ir kelionių su skrydžiais iš Kauno paketų tvarkaraščiai – į Turkiją kylantys anksti ryte, o atgal išskrendantys tik vakare.

„Tokie kelionių paketai leidžia maksimaliai išnaudoti taip ilgai lauktų atostogų laiką. Į Antaliją atvykstama anksčiausiu įmanomu laiku apie 9 val. ryto ir mėgaujamasi visa diena priešakyje. O pasibaigus atostogoms išvykstama prieš vidurnaktį, kad naktis būtų patogiai praleista jau savoje lovoje. Šie mūsų siūlomi patogūs išvykimo ir atvykimo laikai tam tikra prasme suteikia galimybę „išlošti“ papildomą dieną. Pavyzdžiui, pasirinkus savaitės trukmės atostogas mokama už 7 nakvynes, o viešbutyje turimos net 8 pilnos dienos“ – dalijasi O. Belova.

Poilsiautojų patogumui pritaikyta ir kelionių organizatoriaus siūlomų Turkijos viešbučių infrastruktūra. Atvykus į viešbutį anksčiau registracijos laiko galima saugiai pasidėti lagaminus ir mėgautis jau prasidėjusiomis atostogomis prie jūros ar baseino. Tuo tarpu išvykstantiesiems išsiregistravus iš viešbučio kambario taip pat suteikiamos visos sąlygos leisti laiką viešbučio teritorijoje iki pat numatyto skrydžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją