Taigi, koks geriausias būdas sutaupyti pinigų planuojant atostogas 2023 metais?

Ieškokite vietų, kur jūsų pinigai galės daugiausia

Jei keliaujate turėdami nedidelį biudžetą, turite būti tikri, kad už savo pinigus gausite geriausią vertę. Galbūt pats metas apsvarstyti vietas, kurių dar niekada nesate tyrinėję? Verta palyginti keletą alternatyvių variantų ir išsiaiškinti, kur apgyvendinimas, maitinimas ir veikla kainuoja mažiausiai, panagrinėti kelionių organizatorių paketų ir pigių skrydžių bendrovių bei savarankiškai užsakomo viešbučio kainas, pataria Rimvydas Širvinskas-Makalius.

„Savarankiška kelionė gali atsieiti daug pigiau, bet kartais ir kelionių organizatorių pasiūlymai pasirodo pigesni, todėl reikėtų vertinti kiekvieną atvejį, pasidaryti namų darbus. Be to, pasidomėkite vietomis, kur galima pigiau prasisukti, šiemet tai galėtų būti, pavyzdžiui, Batumio kurortas Sakartvele. Šiais metais iš Lietuvos pigių skrydžių bendrovė vykdys skrydžius į Kutaisį, tad galima rasti ir pigių bilietų, ir nebrangų būstą, o ir maistas, pramogos nekainuos daug“, – pataria keliautojas.

Norintiems sutaupyti kelionių organizatoriai dažnai akcentuoja išankstinių kelionių užsakymų naudą, bet R. Širvinskas-Makalius sako, kad tai pasiteisina ne visada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją