Naujo vadovo ieškoma po to, kai praėjusių metų pabaigoje iš pareigų pasitraukė Dalius Morkvėnas.

„Siekiant svarbiausių „Keliauk Lietuvoje“ tikslų – didinti Lietuvos kaip patrauklios turizmo krypties žinomumą pasaulio turizmo žemėlapyje ir skatinti atvykstamojo bei vietinio turizmo srautus – reikalingos profesionalaus vadovo žinios ir įgūdžiai. Todėl tikimės, kad būsimasis agentūros direktorius svariai prisidėtų prie šių tikslų įgyvendinimo“, – pranešime sakė ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Anot jos, iš naujo vadovo taip pat bus tikimasi rinkodaros srities naujovių, gebėjimo įgyvendinti efektyvias turizmo skatinimo kampanijas, pristatyti išskirtinius turizmo rinkodaros sprendimus Lietuvos ir užsienio turizmo rinkoms.

Pretendentai turi turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą, mokėti anglų kalbą, turėti dvejų metų vadovaujamo darbo patirties, taip pat patirties rinkodaros srityje. Paraiškų laukiama iki spalio 24 dienos.

Šiuo metu „Keliauk Lietuvoje“ laikinai vadovauja Olga Gončarova.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją