Šiandien skrydžių bilietų kainos iš Maskvos į Stambulą ar Jerevaną šoktelėjo iki kelių tūkstančių eurų, o artimiausiomis dienomis laisvų vietų skrydžiuose iš Maskvos nebeliko.

Bilietai į rusų turistus priimančias šalis buvo išpirkti iškart po V. Putino kalbos.

Štai Turkijos oro linijų puslapyje matoma, kad artimiausias skrydis įmanomas po kelių dienų, o bilieto kaina siekia daugiau nei 170 tūkstančių rublių (daugiau nei 2800 eurų).

„Google Flights“ programėlėje nurodoma, kad šiuo metu bilietų kainos yra gerokai aukštesnės nei įprastai.

Šiomis dienomis užklausa „kaip išvažiuoti iš Rusijos“ tapo viena dažniausių frazių Rusijos piliečių naudojamose internetinėse paieškos sistemose. Remiantis „Google Trends“ sudarinėjama užklausų statistika, minėtai frazei tenka 100 balų, o šitai reiškia, kad ji yra pasiekusi maksimalų populiarumo lygmenį. Būtent tokį lygmenį ši užklausa buvo pasiekusi ir karinio Rusijos įsiveržimo į Ukrainą momentu, rašoma dialog.ua.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)