Taigi, kur keliauti norintiems prasitęsti vasarą? Atrinkome populiariausias ir šilčiausias rudeninių išvykų kryptis Europoje ar netoli jos. Svarbu paminėti, kad šias kryptis rudenį galima pasiekti ne tik reguliariais, bet ir užsakomaisiais tiesioginiais skrydžiais iš Lietuvos, kuriuos galima atskirai įsigyti iš šalyje veikiančių kelionių organizatorių (viso kelionės paketo pirkti nebūtina).

Graikija

Skrydžiai: Į Graikijos salas – Korfu, Rodą, Santorinį ir Zakintą – iš Lietuvos oro uostų skraidina pigių skrydžių bendrovės „WizzAir“ ir „Ryanair“, taip pat užsakomuosius skrydžius vykdo kelionių organizatoriai.

Dažnai yra manoma, kad geriausias laikas rinktis atostogas Graikijos salose – vasara. Vis dėlto, viskas yra ne visai taip, nes alinantys vasariniai karščiai dažnai nepakeliami net vietiniams. Ši nuostabi šalis turistams gali pasiūlyti puikią kelionių programą rudenį, kai saulė – nebe tokia kaitri, o jūra – pati šilčiausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją