Atostogas planuojantys lietuviai keliautojų forumuose dalijasi kainų skirtumais Lietuvos ir užsienio kurortuose ir ne vienas jų pastebi, kad Lietuvoje ilsėtis labai brangu, o ir nuvykti į užsienį šiais laikais nėra sudėtinga. „Neseniai nusipirkau pigius bilietus į Veneciją. Skrydis į abi puses man kainavo tik 50 eurų. Už tiek pat galima važiuoti įprastu autobusu iš Vilniaus į Palangą ir atgal “ – sako kelionių mylėtojas Vaidas.

Jam antrino Monika, kuri su šeima ketina vykti į Lenkiją: „Jei turiu pasirinkimą, ar išleisti 500 eurų Nidoje ar Lenkijoje, rinkčiausi Lenkiją, nes už tokią sumą galėsiu sau leisti daugiau“.

Poilsį Nicoje su mergina planuojantis Tadas juokauja: „Nesame pakankamai turtingi, kad galėtume ilsėtis Nidoje, todėl vyksime į Nicą“.

Pasidomėjome, kiek kainuoja poilsis populiariausiuose Lietuvos kurortuose birželio mėnesio pabaigoje, kuomet kainos dar nėra pačios didžiausios, nes liepos-rugpjūčio mėnesiais, pačio sezono piko metu, jos išauga dar labiau.

Booking.com rezervavimo sistemos duomenimis, dviem suaugusiems nakvynė 4 žvaigždučių Palangos viešbutyje „Gabija Hotel & SPA“ nuo birželio 20 iki 26 dienos kainuos 1422 eurus. Per tą patį laikotarpį du suaugusieji gali apsistoti Pietų Prancūzijoje esančiame „Apogia Nice“ viešbutyje už 736 eurus. Abiem atvejais pusryčiai viešbutyje įskaičiuoti į kainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)