Patyręs keliautojas Paulas Drexleris atvyko į Majamį – į draugo vestuves. Viešnagės laikotarpiui jis išsinuomojo namą per „Airbnb“ interneto svetainę – amerikiečio teigimu, šimtus kartų buvo nuomojęsis būstą per šią svetainę.

P. Drexleris atvyko į namą 2 val. nakties. Keliautojas pasakojo radęs atrakintus namus, miegamajame – paklotą lovą, gretimais ant kėdės padėtus du rankšluosčius.

Jis nuėjo miegoti, o ryte pabudo nuo beldimo į miegamojo duris. „Į duris pasibeldė vaikinas, įėjo ir paklausė: „Ei, ar galiu jums padėti?“ „Hm, ne, čia – namas, kurį išsinuomojau per „Airbnb“. Jis atsakė: „Ne, čia – mano namas“, – pasakojo P. Drexleris.

Paaiškėjo, kad keliautojas supainiojo adresą, pereidamas iš „Airbnb“ programėlės į „Google maps“ programėlę, ir apsistojo kaimyniniame name. Namo šeimininkas pasirodę esąs labai supratingas ir nesupyko.

P. Drexleris pridūrė, kad nuo šiol tris kartus tikrins, ką išsinuomos per „Airbnb“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją